Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatör sökes till spännande företag i Lund!

Maskinoperatör sökes till spännande företag i Lund!

StudentConsulting · Lund · Ansök senast 13 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet som maskinoperatör inom produktion eller inom närliggande branscher? Är du en person som är både praktiskt och tekniskt lagd som vill utvecklas i sitt yrke? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vår kund en maskinoperatör med erfarenhet inom tillverkningsindustrin, stenindustrin eller en annan produktionsbaserad bransch till sin verksamhet i Lund.

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att bestå av att såga upp ämnen till bänkskivor och hantera råvarulagret av ämne för bänkskivor. Företaget arbetar med toppmoderna maskiner som till största del körs helautomatiskt men vissa maskiner körs även semiautomatiskt och via manuell hantering.
Andra arbetsuppgifter i produktionen ingår så som kantpolering av sten, handpolering av sten och håltagning i sten samt emballering av färdiga produkter i sten. Även helt andra praktiska arbetsuppgifter ingår i arbetet vilka varierar beroende på behov. Tjänsten är på heltid och är en rekrytering till företaget.

Vår kund säljer, mäter, tillverkar och monterar bänkskivor i sten till kök och badrum gjorda av materialen Natursten, Silestone och Dekton.
Företaget importerar råmaterial från hela världen vilket förädlas i egen produktionen belägen i Lund. Montering av bänkskivor görs sedan i hela södra Sverige alternativt fraktas produkterna till hela landet.
Försäljning sker främst via återförsäljare, men också i egen butik och via webben.
Företaget är ett av de mest välkända företagen i branschen, man är störst i Skåne. Företaget står för hög kvalité och bästa tänkbara service

Detta söker vi:

Vi söker nu någon med arbetslivserfarenhet inom produktion, lagerhantering, CAD och CNC-programmering som är på jakt efter en ny spännande utmaning inom sitt yrkesliv! Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av tillverkningsindustrin, stenindustrin eller en annan produktionsbaserad branch. Vi söker nu dig som gillar ett fysiskt arbete och som inte har några problem med tunga lyft. Som person ska du vara oerhört nogrann, ha ett öga för kvalité och vara van vid ett högt arbetstempo.

Det är meriterande ifall du har:
Tidigare erfarenheter av att tolka ritningar
Tidigare arbetat med CNC programmering
Erfarenheter av att rita i CAD

Följande körkort är meriterande men inte ett krav:
Traverskort
Truckkort
B-körkort

Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi har hittat rätt kandidat, tveka därför inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Fysiskt, Lund, CNC-Operatör, CAD, Maskinoperatör

Sökord: Fysiskt, Lund, CNC-Operatör, CAD, Maskinoperatör

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Lund

Dela jobbannonsen

Anmäl annons