Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatör sökes till spännande träfrabrik i Bålsta!

Maskinoperatör sökes till spännande träfrabrik i Bålsta!

Clockwork · Uppsala · Ansök senast 7 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget
Lucks by Robo är ett ungt och växande företag som tillverkar köks- och inredningslösningar med en personlig design. Oavsett om du är ute efter en ny garderobsdörr, bänkskiva eller ett helt nytt kök så förser Lucks By Robo sina kunder med unika och högkvalitativa lösningar!

Det hela började 2016 när två vänner tröttnade på likgiltiga designer och långsamma leveranser, varför inte bara göra det bättre själv!? Idag förser Lucks By Robo kunder över hela Sverige med unika heminredningslösningar. Företaget består av 25 personer varav all produktion sker i den egna familjära fabriken som är belägen i Bålsta, norr om Stockholm. Nu befinner sig Lucks by Robo i en tillväxtresa som innebär att fler medarbetare behövs till produktionen!


Dina arbetsuppgifter
Som maskinoperatör kommer dina vardagliga arbetsuppgifter vara att både manuellt och digitalt manövrera flera av fabrikens olika maskiner i produktionen. Du kommer i huvudsak att hantera fabrikens digitalt styrda såg- och kantlistmaskin.

För att främja en mer varierad arbetsdag ser vi även värdet av arbetsrotation som möjliggör att du får vara en del av flera olika processer inom produktionsledet. Målet är att du på sikt ska få kunskap om flera maskiner och således bredda dina maskinoperativa färdigheter!

Arbetstiderna är förlagda mellan klockan 07-16, men vi ser gärna att du har en önskan att jobba mer då det kan förekomma viss övertid. Möjlighet till flex förekommer!


Din profil
Vi söker dig som med rätt driv och engagemang är villig att ta dig an rollen som maskinoperatör! Vi ser gärna att du har en bakgrund inom industrin samt har ett mekaniskt intresse. För att lyckas i rollen måste du vara initiativtagande, noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du har en öppen inställning till andra människor och samarbetar gärna för att tillsammans uppnå uppsatta mål inom produktionen.

Ansökan

Är det här jobbet för dig? Då vill vi läsa din ansökan! Urval sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt. Clockwork Bemanning och Rekrytering ansvarar över själva rekryteringsprocessen, men du kommer bli anställd direkt hos teamet i Lucks by Robo. Om du har några funderingar får du gärna kontakta Johan Martola på 0708-215306, johan.martola@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork

Placering

Uppsala

Dela jobbannonsen

Anmäl annons