Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatör inom livsmedel sökes

Prowork Bemanning · Stockholm · Ansök senast 10 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Just nu söker i en maskinoperatör till vår kund verksamma inom livsmedelsbranschen. Arbetsplatsen är förlagd i Älvsjö.

Arbetsuppgifterna för denna tjänst är att köra och sköta en fyllningslinje, det vill säga en fyllningsmaskin och packmaskin. I arbetet ingår även planering och förberedelsen av veckans produktion samt att dokumentera och rapportera arbetet i affärssystemet M3.

För att passa i rollen ser vi att du har tidigare erfarenheter av tillverkande industri samt ett tekniskt intresse. Vi lägger stor vikt på din personlighet i urvalet av sökande. Vi ser att du har lätt att lära dig och gillar ett varierat arbete samt bidrar med god teamkänsla. Vi söker en person som är driven och engagerad för sitt jobb och som triggas av att få varierade arbetsuppgifter. Du har hög arbetsmoral, passar tider och ställer upp när det behövs.

  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
  • Grundläggande kunskaper i livsmedelskvalitet och hygien
  • Grundläggande datorkunskaper
  • Meriterande med erfarenhet av industriell maskin samt truckkort.

Intervjuer skör löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.

Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Prowork Bemanning

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Prowork Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons