Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatör inom läkemedel

Dreamwork Scandinavia · Malmö · Ansök senast 15 aug.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kort om tjänsten

Brinner du för produktion? Trivs du med att jobba inom tillverkningsindustrin? Ser du dig själv som en person som vill göra skillnad?
Då kan vi ha jobbet för dig - Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som maskinoperatör, produktionspersonal och inom förpackning.

Om verksamheten

QPharma AB ligger i Malmö där dem i närmare 50 år har utvecklat och tillverkat läkemedel på kontrakt till globala och lokala läkemedelsföretag inom en mängd olika terapiområden. Antalet anställda är drygt 200 personer. Nya produkter införs på QPharma antingen genom eget farmaceutiskt utvecklingsarbete eller genom tech-transfer av produkter. Företaget ingår i Nordic Group.

Mer om tjänsten

Du kommer arbeta som maskinoperatör, med start omgående. QPharma producerar läkemedel vilket ställer höga krav på dig som medarbetare när det kommer till säkerhet.

Vi erbjuder dig en visstidsanställning på 6 månader, därefter finns det goda chanser till förlängning. För rätt person finns det stora möjligheter att bli anställd direkt hos QPharma. Jobbet kommer innebära skiftarbete. ( 5- skift )

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • Underhåll av maskin
  • Fylla på material
  • Avsyna produkter
  • Väga upp material
  • Lösa problem som uppkommer
  • Kvalitétskontroll
  • Dokumentation i batchprotokoll
Din profil

Vi söker dig som tidigare har arbetat som maskinoperatör, produktionsmedarbetare eller motsvarande. Du är tekniskt lagd och tycker om att lösa problem. Vidare är du flexibel, lättlärd och noggrann. Då arbetet kan vara tungt bör du gilla att ta i och inte ha något problem med att arbeta i ett högt tempo. Har du tidigare jobbat inom GMP och LEAN är det klart meriterande.
Du skall även vara trygg med att läsa och skriva svenska obehindrat då alla instruktioner och protokoll är på svenska.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dreamwork Scandinavia

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons