Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinkonstruktör

P J Jonsson & Söner, AB · Örnsköldsvik · Ansök senast 24 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

MASKINKONSTRUKTÖR

Som maskinkonstruktör på Jonsson får du jobba med både mekanik och hydraulik. Du är med och konstruerar från första bult till sista mutter.

Jobbeskrivning

Hos oss kommer du få en bred roll med eget ansvar över maskiner och ingå i ett erfaret team bestående av fem konstruktörer.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

· Skapa ritningsunderlag och dokumentation

· Ny- och vidareutveckling

· Kundanpassningar

· Produktförbättringar

· Teknisk support

Våra konstruktörer har nära kontakt med produktionspersonalen för att ständigt driva förbättringar av våra produkter. Du kommer att ha ansvar över egna verk och projekt, det innebär främst mekanisk konstruktion men även hydraulisk- och elkonstruktion kan förekomma.

Vem är den vi söker?

Vi söker dig som har utbildning inom ingenjörsvetenskap och/eller erfarenhet som konstruktör. Vi arbetar med 3D–CAD i systemet Inventor, erfarenhet av liknande system är meriterande.

Följande är meriterande:

· Erfarenhet av maskinkonstruktion

· Kunskap av hydraulik/hydraulisk konstruktion

· Kunskap om elektronik/ elektronisk konstruktion

Du är en noggrann, strukturerad och engagerad person som har lätt för att samarbeta med andra, gillar att ta initiativ och är flexibel.

Att jobba hos oss på Jonsson & Söner

Hos oss på Jonsson & Söner får du möjlighet att vara en del av det lilla i det stora. Du kommer jobba på en arbetsplats som ger dig utmaningar, utrymme att vara kreativ och goda kollegor. Vi sätter stor vikt vid säkerhet, både på vår arbetsplats och i våra produkter. Med vår globala ägare finns utvecklingsmöjligheter över hela världen.

Vilka är Jonsson & Söner?

Jonsson & Söner är marknadsledande tillverkare i Sverige av mobila stenkrossar och siktstationer. Vi har även en stor internationell marknad, såsom Norge, Tyskland och Australien. Vi tillverkar våra produkter från ritning till färdiga maskiner i vår verkstad här i Billsta, Örnsköldsvik.

Sedan 2018 ingår vi i Metsos koncern men fortsätter att sälja våra produkter under namnet Jonsson. Tillsammans med Metso jobbar vi för att bli ett Tier-1 company med ett stort fokus på hållbarhet.

Ytterligare information

Ansökan skickas till info@pjjonsson.se med rubrik ”jobbansökan konstruktör”.

Sista ansökningsdag är 2023-06-24

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

För mer om rekryteringsprocessen, kontakta HR Ida Strömstedt 0660–206137.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.


Genom att skicka in din ansökan godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter under rekryteringsprocessens fulla period.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

P J Jonsson & Söner, AB

Placering

Örnsköldsvik

Kontaktperson

AB P.J. Jonsson och Söner

Dela jobbannonsen

Anmäl annons