Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinkonstruktör Mekanikkonstruktör

Maskinkonstruktör Mekanikkonstruktör

Ecolean · Helsingborg · Ansök senast 22 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kort om tjänsten

Ecolean utvecklar och producerar fyllningsmaskiner och -linjer till livsmedelsindustrin. Divisionen präglas av innovation och utveckling. Som erfaren designer / konstruktör leder du delprojekt, förbättrar funktioner och bidrar till lösningar.

Sökord: ingenjör, maskiningenjör, engineering, engineer, teknik, 2D, 3D, CAD, tillverkningsindustri, tillverkning, creo, mekanik, maskiningenjör

Om verksamheten

Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med en av produktionsanläggningarna. Ecolean har marknadsbolag i Ryssland, Pakistan, USA, Malaysia, Japan och Kina.

Ecolean har idag kommersiella aktiviteter i över 30 länder och arbetar med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel.
Läs mer på https://www.ecolean.com/filling-machines/

Mer om tjänsten

Du ingår i ett team om 14 konstruktörer som tillsammans med test- och automationsingenjörer utvecklar Ecoleans fyllningsmaskiner och tillverkningslinjer för kunder i hela världen. Maskinerna är komplexa, du arbetar här med kravbaserad design och följer våra utvecklingsprocesser.

I jobbet ingår att utveckla befintliga maskiner samt att hitta nya innovativa lösningar. Du deltar i, koordinerar och leder delprojekt, arbetar med hela eller delar av flöden och funktioner. Du är inblandad i hela arbetsprocessen från problemställning och analys till färdiga lösningar med tyngdpunkt i din expertis som erfaren konstruktör.

Du kommer bland annat att jobba i CAD, Creo, Windchill, IFS och Officepaketet.

Din profil

Du är en mycket erfaren mekanikkonstruktör som har arbetat med komplexa maskiner och innovativ problemlösning. Du har ett genuint intresse för att hitta lösningar, du ser hela problemet och lösningen, är van att arbeta proaktivt i dina projekt och du har modet att tänka utanför boxen.

Du har en maskinteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du är intresserad av teoretiska resonemang och lär dig ständigt nya saker trots din erfarenhet. Du är analytiskt lagd, gillar statistik och bygger dina beslut på erfarenhet och fakta.

Du är van att arbeta systematiskt och strukturerat, har troligen ett bälte i Six Sigma och du konstruerar i 2D och 3D. Du talar och skriver korrekt svenska och engelska.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 22 januari. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ecolean

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Lena Lilliér

0708 121121

Dela jobbannonsen

Anmäl annons