Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinkonstruktör med fokus på grön teknologi

Maskinkonstruktör med fokus på grön teknologi

AFRY AB · Malmö · Ansök senast 28 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning

Världen är komplex, och därför vi måste kunna se den större bilden i vårt beslutsfattande. Om vi vill förbättra hur vi gör saker, räcker det inte att ta hänsyn till endast en aspekt av samhället. Förändring kräver inte bara kompetens – den kräver också mångfald, inkludering och inte minst, modigt ledarskap.

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi fokuserar på hållbarhet och inkludering? Just nu sätter vi ihop ett team där vi med våra olikheter kommer att bidra med spetskompetens inom ett nytt innovativt projekt. Vårt mål är att hjälpa till med att ställa om Europas gasberoende till hållbar lösning med ett stort fokus på Grön teknologi. Du kommer utgå från något av våra kontor men resande i jobbet kan förekomma, dock utan övernattning.


Kravspecifikation

Vi söker dig som har en bakgrund inom mekanikkonstruktion och är redo att dela med dig av din kompetens. För att du ska lyckas i rollen ser vi gärna att du har relevant högskoleutbildning inom maskinteknik eller produktutveckling. Du har sedan tidigare några års arbetserfarenhet inom området mekanik och har gjort egna konstruktioner. Du behärskar engelska flytande i tal och skrift och du rör dig obehindrat i digitala miljöer.

Vårt erbjudande består bland annat av fast anställning med goda utvecklingsmöjligheter. AFRY är en stor och etablerad arbetsgivare med lokala förankringar och väl etablerade kontakter med många aktörer inom området. Eftersom du kommer att arbeta tätt tillsammans med kollegor och våra kunder behöver du även ha en social ådra. Vi är ett gäng skickliga och hängivna kollegor som kan det mesta inom maskinkonstruktion. Vi ser gärna att du vill utvecklas med oss och ser till att du får rätt kompetensutveckling, både genom varierande uppdrag samt digitala och lärarledda utbildningar. Vi tror på en balans mellan arbete och privatliv och när vi är på jobbet ser vi till att ha kul och gör gärna en variation av sociala aktiviteter

Vi ser fram emot din ansökan!


Ytterligare information

Startdatum: Enligt överenkommelse.

Sista ansökningsdag: 30 april

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Terese Arréhn

Sektionschef

Terese.arrehn@afry.com

Maria Abrahamsson

Talent Acquisition Partner

maria.x.abrahamsson@afry.com

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons