Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinkonstruktör för spännande och innovativt projekt

Maskinkonstruktör för spännande och innovativt projekt

AFRY AB · Helsingborg · Ansök senast 31 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.


Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.



Jobbeskrivning

Vill du vara delaktig i ett modernt och innovativt projekt, samt få möjlighet att sätta just din prägel på något helt nytt? Har du en bakgrund inom mekanik- eller maskinkonstruktion och är redo att dela med dig av din kompetens? Då kanske du är den vi söker!


Vi söker dig som vill vara med i ett nytt utvecklingsprojekt tillsammans med välkänt företag inom specialmaskineri Helsingborg. Tillsammans med kund kommer vi sätta ihop ett team som skall utveckla en helt ny produkt. Teamet kommer att bestå av projekledare, techlead, mjukvaruutvecklar, elektronikkonstruktörer och mekanikkonstruktörer med fokus på hållbarhet och innovation.



Kravspecifikation

För att du ska lyckas i rollen som maskinkonstruktör ser vi gärna att du har relevant högskoleutbildning inom maskinteknik eller produktutveckling eller likvärdig utbildning inom YH. Du har sedan tidigare några års arbetserfarenhet inom området mekanik och har gjort egna konstruktioner. Vi ser gärna att du har arbetet med utveckling av rörliga delar och det är meriterande om du även tidigare arbetat inom tex processindustrin. Du kan självständigt driva projekt framåt och är en god kommunikatör. Du har goda färdigheter i hantering och samordning av information samt ett strukturerat arbetssätt.


Du skall ha goda kunskaper i CAD program, gärna Inventor tillsammans med Vault. Du behärskar engelska i tal och skrift och du rör dig obehindrat i digitala miljöer.


Vi söker personer med olika bakgrund och erfarenhets nivå, för vi tror en bred skara av mångfald skapar en innovativ utvecklingsmiljö.


Vårt erbjudande består bland annat av fast anställning med goda utvecklingsmöjligheter. AFRY är en stor och etablerad arbetsgivare med lokala förankringar och väl etablerade kontakter med många aktörer inom området. Eftersom du kommer att arbeta tätt tillsammans med kollegor och våra kunder behöver du även ha en social ådra. Vi är ett gäng skickliga och hängivna kollegor som kan det mesta inom maskinkonstruktion. Vi ser gärna att du vill utvecklas med oss och ser till att du får rätt kompetensutveckling, både genom varierande uppdrag samt digitala och lärarledda utbildningar. Vi tror på en balans mellan arbete och privatliv och när vi är på jobbet ser vi till att ha kul och gör gärna en variation av sociala aktiviteter.



Ytterligare information

Vi står upp för jämställdhet, mångfald och inkludering! På AFRY blir du en del av en mångsidig, inkluderande organisation där våra skillnader är våra styrkor. Vi respekterar varandra och har kul på jobbet. Läs gärna mer om vårt mångfaldsarbete HÄR.


För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss, vi kan däremot inte ta emot ansökningar via mail. På grund av semestertider kan återkopplingen dröja lite längre.


Startdatum: Februari eller enligt överenskommelse.


Sista ansökningsdag: 31 maj


Erik Stengård

Tf, Sektionschef

erik.stengard@afry.com


Maria Abrahamsson

Rekryteringspartner

maria.x.abrahamsson@afry.com

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons