Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinförare

Teknik- och fastighetsförvaltningen · Karlstad · Ansök senast 15 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.

Avdelningen för offentlig utemiljö ansvarar för den offentliga miljö du upplever i Karlstads kommun. Vi arbetar med gator, parker och allmän platsmark för att skapa en trygg och attraktiv offentlig miljö, där människor får goda förutsättningar till en hög livskvalité. Tjänsten är placerad på enheten maskin och verkstad som förvaltar, underhåller och resurssätter delar av kommunens tunga fordon och maskiner. Arbetet utförs i nära samarbete med övriga enheter och avdelningar inom teknik- och fastighetsförvaltningen samt externa samarbetspartners.

Arbetsuppgifter
Som maskinförare hos oss på Karlstads kommun bidrar du med din kompetens till utveckling av vår solstad. Här erbjuder vi dig en tjänst som maskinförare där du kommer arbeta med olika fordon. I ditt arbete hos oss kommer du bland annat att hantera hjullastare, traktor och sopmaskin.

Vi erbjuder en tjänst i en bred verksamhet där du kommer ha en variation i din vardag. Under säsong jobbar vi bland annat med snöplogning, halkbekämpning, rishantering, ängslåtter och lövupptagning. Arbetet sker på dagtid men beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

I tjänsten ingår i viss mån administrativa arbetsuppgifter och vi har ett digitalt arbetssätt där vi dagligen jobbar i Microsoft 365 och fler andra system.

Kvalifikationer
Vi söker dig som gillar varierade arbetsdagar, som motiveras av att leverera god service och trivs med att samarbeta. Du har förmåga att kommunicera i både tal och skrift. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik.

Du gillar att ta ansvar och är självgående i ditt arbetssätt där du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och har förmåga att själv lägga upp arbetet på ett tidseffektivt sätt. Du har erfarenhet av jobba i olika system.

För tjänsten behöver du ha B-körkort samt har några års erfarenhet av traktorkörning. Om du även har CE-körkort, giltigt yrkeskompetensbevis (YKB) truckkort, ADR eller andra behörigheter relevanta för branschen ser vi det som meriterande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Teknik- och fastighetsförvaltningen

Placering

Karlstad

Dela jobbannonsen