Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinförare

Auxilirec AB · Stockholm · Ansök senast 17 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu dig som vill jobba som Maskinförare!

Vår kund söker nu en ordningsam person med god fysik som vill jobba som maskinförare. Vi söker mer specifikt dig som har utbildning inom anläggningsfordon samt har ett genuint intresse för maskiner och underhåll av dem.

Är du redo att ta an nya utmaningar, och vill få möjligheten att utvecklas och klättra i din karriär? Då har du kommit rätt! Med kunder från många olika branscher kommer du hos oss hitta många olika möjligheter, och hitta en arbetsplats där du trivs och får arbeta med det du brinner för.

Som arbetstagare hos oss får du alltid någon du kan bolla idéer med, utveckla din kompetens, och ta del av kortare utbildningar och kurser.

Vi på AuxiliRec brinner för att hitta personer med drivkraft och som tycker om att vara med i utvecklingen av verksamheten.

Arbetsuppgifter:

Som Maskinförare har du en rad varierande uppgifter som samtidigt går in i varandra. Dessa uppgifter involverar bland annat:

  • Köra och underhålla anläggningsmaskinerna
  • Gräva och schakta för hus och anläggningar

Kvalifikationer: För att du ska kunna utföra ett bra jobb på arbetsplatsen behöver du uppfylla följande kvalifikationer:

  • Relevant utbildning inom Anläggningsfordon
  • Du måste kunna läsa och förstå ritningar och beskrivningar för bygg- och anläggningsarbete
  • Har förmåga att planera och strukturera sitt arbete
  • Är självgående men är även samarbetsvillig
  • Behärskar det svenska språket i både tal och skrift

Låter tjänsten intressant? Sök jobbet idag, då vi går igenom ansökningarna löpande. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Om oss på AuxiliRec

Vårt mål på AuxiliRec är att hitta drivna kandidater till bra arbetsgivare där du som arbetstagare får möjligheten att utvecklas och klättra i din karriär.

Vi jobbar mot alla branscher men har främst kunder inom lager och logistik, lokalvård, administration, och hälso- och sjukvård.

Vi söker dig som är motiverad, driven att jobba mot gemensamma mål, och som vill lära sig nya saker.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Auxilirec AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Auxilirec AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons