Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinförare / Traktorförare med B-körkort

Malma Gård · Värmdö · Ansök senast 28 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vår kund är ett välmående och stabilt företag som bedriver ett modernt lantbruk med 280 hektar betesmark och ett nybyggt stall med 240 nötdjur och 60 tackor, på Värmdö i Stockholms skärgård. Just nu söker dom efter en erfaren maskinförare på heltid tillsvidare.

Gården bedriver djurproduktion med köttdjur och bedriver även en gårdsbutik med ekologiska varor av kött-chark, ko-skinn och lammplädar, och är certifierade inom IP Sigill NÖT.

Arbetet som maskinförare innebär att du kör traktor med släp, slotterkross och kan lasta och köra balar. Djurvana är meriterande men inget krav. Du erbjuds en trevlig och stabil arbetsplats men frihet under ansvar. Bostad finns på gården att tillgå, med fräscht kök och badrum som är byggt 2008.

Start: Omgående – ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ort: Värmdö, Stockholms skärgård.

Omfattning: Heltid, mån-fre 07:00-16:00 (Kan variera beroende på säsong).


Din profil


Krav:

• B-körkort, traktorvana

• Behärskar svenska i tal och skrift


Vi söker dig som är van vid att köra traktor och som alltid tänker på säkerhet och kvalitet. Du behöver vara kommunikativ, social och driven. Vi ser gärna att du har djurvana men inget krav. C-körkort är meriterande men inget krav.

Info om gården finns på: www.malma-gard.se



Om Växa

Växa Sverige är landets största husdjursförening. Vi jobbar för en hållbar, lönsam och konkurrenskraftig lantbruksproduktion. Med vår rådgivning och service utvecklas din gård.

Växa Sverige ägs och arbetar för drygt 6 000 medlemmar som också är kunder och vi har runt 220 förtroendevalda. Vi är landets största husdjursförening med drygt 200 000 mjölkkor i Kokontrollen®.

Vi är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag och vänder oss främst till mjölk- och köttföretagare, men många av våra tjänster passar även lantbruksföretag med andra verksamhetsinriktningar. Vi finns från norra Sverige till Halland i väst, Skåne, Småland och Blekinge i söder och Öland samt Gotland i öst.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malma Gård

Placering

Värmdö

Kontaktperson

Växa Sverige Ekonomisk Fören

Dela jobbannonsen

Anmäl annons