Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinförare till södra Stockholm

Prowork Bemanning · Stockholm · Ansök senast 31 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker hjullastarförare för vår kunds räkning i södra Stockholm. Kunden är verksamma inom återvinning och detta är ett uppdrag som under perioden maj till augusti, men chans till förlängning.

Om tjänsten

Vi söker maskinförare av hjullastare till Stockholm. Arbetet är mycket varierande och kommer både bestå av att arbeta självständigt och i team. Du ska vara van vid att köra större maskiner och även att kunna köra i små trånga utrymmen.

Om dig

Du har erfarenhet av att köra maskin och behärskar framförallt hjullastare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är arbetsvillig, tar eget ansvar, har god initiativförmåga och lätt för att samarbeta. Du som person är noggrann, strukturerad och metodisk. Du ska vara flexibel och ordningsam. Du trivs med ett varierande arbete och har lösningsorienterat förhållningssätt.

Är detta en tjänst för dig så skicka in din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.

Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Prowork Bemanning

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Prowork Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons