Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinförare till Ragn-Sells

StudentConsulting · Umeå · Ansök senast 18 juni

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Söker du en trevlig arbetsplats med utvecklingsmöjligheter och kompetenta kollegor samtidigt som du får arbeta inom en av Sveriges viktigaste branscher?

Information om uppdraget:

Hos Ragn-Sells kan du göra skillnad och utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Vi bidrar till samhället och miljön, och är en ledande aktör inom vår spännande framtidsbransch. Vår gedigna historia och kunskap stärker oss, och vi bevisar att omsorg om jorden och framgångsrika affärer går hand i hand.

Som Maskinförare hos Ragn-Sells arbetar du i huvudsak med att ta emot, kontrollera, bearbeta och lasta ut material enligt gällande anläggningsrutiner. Förutom maskinförararbete utför du dagligt underhåll och viss service av anläggningens maskiner och utrustning och förväntas emellanåt även genomföra sysslor utanför maskinen som exempelvis övervakning av vattenreningsutrustning, komposttrumma eller köra trumsikt.

I arbetet ingår löpande risk- och tillbudsrapportering samt i förekommande fall daglig återrapportering i byggdagbok. Återrapporteringen sker främst via din mobiltelefon.

Du arbetar i regel mån-fre 07.00-16.00 där huvudsaklig placeringsort idag är i Robertsfors, men kan komma att spenderas på de övriga anläggningarna i Umeå samt eventuellt på andra orter när verksamheten kräver; ibland även med övernattning.

Uppdraget förväntas i första hand pågå maj-oktober/november, men med mycket goda möjligheter till förlängning och övertag av kund vid gott arbete.

Detta söker vi:

Som person är du ambitiös, noggrann och nyfiken. Du drivs av utveckling och ser positivt till att lära dig nya saker samtidigt som du är flexibel och initiativrik i ditt arbetssätt. Du är en lagspelare som trivs med att samverka med andra och har en positiv framtoning där du är ansiktet utåt för bolaget och bidrar med trivsel på arbetsplatsen. Du är även självgående, uppmärksam och ansvarsfull, där du med en riskmedvetenhet genomför dina arbetsuppgifter genomtänkt och säkert.

För att vara aktuell för tjänsten krävs maskinförarutbildning för hjullastare och grävmaskin samt god datorvana. Tidigare erfarenhet inom branschen samt arbete med dumper är meriterande, men inget krav.

Ansök redan idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elin Eklund!

Sökord: maskinförare, hjullastare, grävare, maskin

Sökord: maskinförare, hjullastare, grävare, maskin

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Umeå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons