Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinförare och lagermedarbetare till kund i eskilstuna

Maskinförare och lagermedarbetare till kund i eskilstuna

Randstad · Eskilstuna · Ansök senast 20 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Är du en driven, ansvarstagande och flexibel person med en vilja att utvecklas inom lager och logistik? Har du tidigare erfarenhet av lossning, plock och kört hjullastare? Då har du kommit rätt och är välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden

Dina arbetsuppgifter kommer att vara:

●      Truckkörning
●      Lagerplock
●      Paketering
●      Lossning och lastning 
●      Transport

Arbetstider

Heltid med goda möjligheter till anställning hos kund direkt. 

Arbetstid: dagtid, flexibelt med skift

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

●     Erfarenhet av lager och logistik
●     Truckkort A1-A4 och B1-B4
●      Hjullastare, C2

Som person är du initiativtagande, självständig och kan kommunicera väl över många kontaktytor. Förutom det är du strukturerad och noggrann i ditt arbete.

 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

2021-06-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emma Bergvall, konsultchef, emma.bergvall@randstad.se

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Eskilstuna

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons