Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinförare Härjeåns

Härjeåns · Härjedalen · Ansök senast 31 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Härjeåns driver sedan ca 30 år en storskalig bränsleproduktionsanläggning och vår pelletsfabrik levererar pellets till företag, kommuner och villaägare i Skandinavien. Med vårt kraftvärmeverk adderar vi fjärrvärme och elproduktion till verksamheten. Vi söker nu en Maskinförare till Sveg.

Är du vår nya Maskinförare?

Som Maskinförare är du en del av den dagliga driften och du hanterar containrar och inkommande råvara som du lastar i våra anläggningar. Du förser även vår säckningsanläggning med plast, tompallar och pellets så att drift och produktion i säckningen utförs i enlighet med driftordern. Du ser till att fabrikens yttre områden är städade, snöröjda och sandade samt att du följer upprättade tillsyns-, service- och kommunikationsrutiner.

Kvalifikationer

Gymnasial utbildning och gärna från Fordons- och Transportprogrammet med inriktning Godshantering eller motsvarande utbildning. Du behöver B-körkort och Yrkesbevis Hjullastare Godshantering samt utbildningsintyg för A2, B1 och C2 som är ett krav medan C3a är meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustri.

Vem är du?

Som person är du engagerad och tycker att god service är en självklarhet. Du behöver ha en god social kompetens och tycka om att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt med stor noggrannhet. Du har ett maskinintresse och gillar att lösa problem som uppstår i det dagliga arbetet. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.

Härjeåns som arbetsgivare

Härjeåns vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. Läs mer om oss som arbetsgivare på https://www.harjeans.se/11947.jobba_med_oss.html.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Härjeåns tillämpar 6 månaders provanställning. Skiftarbete förekommer. Tillträdesdag är snarast och placeringsort är Sveg.

Kontakt

Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@harjeans.se och märker din ansökan med Maskinförare. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2021-05-31.

Om du har några frågor får du gärna kontakta

David Halvarsson, Logistikchef, david.halvarsson@harjeans.se

Maria Bengtsson, HR-specialist, maria.bengtsson@harjeans.se

Inför rekryteringsarbetet har Härjeåns redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Härjeåns

Placering

Härjedalen

Kontaktperson

Härjeåns Kraft AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons