Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinförare åkgräsklippare, Helsingborg

Maskinförare åkgräsklippare, Helsingborg

Logent · Helsingborg · Ansök senast 31 maj

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

Vi söker nu grönytearbetare med erfarenhet som maskinförare på åkgräsklippare.
Arbetsuppgifterna är gräsklippning, åkgräsklippare i huvudsak och till viss del trimning.

Heltid förlagd på dagtid.

Om kunden

Kunden utvecklar och anlägger utemiljöer på ett effektivt och kundnära sätt. Våra tjänster täcker det mesta inom åretruntskötsel av utemiljöns alla ytor.
Vi anlägger och utvecklar utemiljöer åt privata och offentliga fastighetsägare. Vi utför tillsyn och städning, beskärning av träd och buskar, vår- och höststädning, gräsklippning och slåtter, ogräsrensning, skötsel av rosor och perenner, plantering och skötsel av annueller, häckklippning, underhållssopning av hårdgjorda ytor, sladdning av grusytor, kontroll av sandytor, underhåll av lekredskap och markutrustning, skötsel av fontäner och dammar, rensning av dagvattenbrunnar och diken.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av att köra större åkgräsklippare och känner dig bekväm med enklare service som att kolla olja, smörja samt byta knivar på klipparen.
Har du tidigare erfarenhet av att köra Heatweed/hetvattenmaskin så är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som bemanningskonsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt.

Krav:
  • B-Körkort
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Om Logent

Logent är en heltäckande logistikpartner med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster (lager, tull och 4PL), Hamn och Kombiterminaler, Bemanning och Rekrytering samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.7 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer. www.logent.se

Om ansökan

Tjänsterna skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Logent

Placering

Helsingborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons