Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskincentrum rekryterar servicetekniker

Maskincentrum rekryterar servicetekniker

Maskincentrum · Umeå · Ansök senast 29 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Maskincentrum har sedan starten 1999 erbjudit verkstadsindustrin service underhåll av maskiner för metall-plåt- och träbearbetning.  De är en märkesoberoende servicepartner med ett nära samarbete med flertalet ledande maskinleverantörer. Deras affärsidé är att erbjuda verkstadsindustrin marknadens mest attraktiva samarbetspartner, därför strävar de alltid efter att ha högsta möjliga kompetenser, de bästa metoderna och den effektivaste utrustningen. Maskincentrum ägs av NAJT Holding AB. I koncernen finns det även 2 systerföretag, Trekomp Maskinservice AB Tryckluftcenter i Norrland AB.  Vill du läsa mer om Maskincentrum så besök maskincentrum.com.

Maskincentrum förstärker nu sitt team med en servicetekniker mot område Västerbotten. Lämplig placeringsort kan vara Umeå, Skellefteå med omnejd.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationer av de flesta maskiner för metall-plåt- träbearbetning inom verkstadsindustrin, som bland annat Okuma, Doosan och Mazak. Du kommer att hantera både planerade och akuta åtgärder gällande reparationer, service och förebyggande underhåll. Arbetet är självständigt och variationsrikt med god möjlighet till personlig utveckling.

I denna tjänst utgår du från hemmet, körkort B är därför ett krav. Vid fast anställning så utgår förmånsbil eller servicebil.

Din profil

Detta är den perfekta tjänsten för dig som har ett genuint intresse för teknik, service och människor. Vi söker dig som vill arbeta med service av verktygsmaskiner och din utbildning och erfarenhet är därför inriktad på el, elektronik, hydraulik, pneumatik mekanik.

Som person är du en problemlösare som trivs med att ta egna initiativ och beslut. Du arbetar på ett affärsmässigt och ärligt sätt mot både kunder, kollegor och leverantörer. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Körkort B är ett krav.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Urval sker löpande och tjänsten tillsätts då rätt person hittats. Vid frågor om tjänsten, kontakta Malin Ahlqvist VD på Maskincentrum via 0660-26 65 76. Har du frågor om ansökningsförfarandet eller rekryteringsprocessen kontakta Malin Vedman, malin.vedman@onepartnergroup.se, 0660-689 602.

Välkommen med din ansökan!

Om OnePartnerGroup

2017 förvärvade OnePartnerGroup vårat tidigare bolag Kornboden Rekrytering Bemanning som varit aktivt i Örnsköldsvik sedan 2004. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett flertal orter i Sverige. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Vår största drivkraft är att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.


Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Maskincentrum

Placering

Umeå

Kontaktperson

OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons