Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinbyggare

OnePartnerGroup Jönköping AB · Jönköping · Ansök senast 20 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en erfaren maskinbyggare till kund i Jönköping.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att vara montering av stora automationsanläggningar i lag om 2-4 personer.

Din profil
För att passa för tjänsten krävs det att du är en teknisk lagd person som tycker om att skruva och meka. Krav är att du har tidigare erfarenhet av tekniska arbeten. Vi ser gärna att du har kunskap inom el svagström och pneumatik.

Som person behöver du vara självgående och kunna ta egna beslut.

Tjänsten är förlagd på heltid under dagtid.
Arbetet startar med en visstidsanställning hos OnePartnerGroup under 6 månader. Möjlighet för övergång till kund finns för rätt person.

Krav:
Körkort
Svenska i tal och skrift

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sök tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida, www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup Jönköping AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

OnePartnerGroup Jönköping AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons