Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskin-/pressoperatör till Sönnergrens Verkstäder AB, Mölndal

Maskin-/pressoperatör till Sönnergrens Verkstäder AB, Mölndal

GS PRODUKT AKTIEBOLAG · Mölndal · Ansök senast 17 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi efter en maskin-/pressoperatör till vår verksamhet i Mölndal.

Dina arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter kommer till en början, beroende på din tidigare erfarenhet, vara att hjälpa till med tillverkning och packning av detaljer. Arbetet kommer i stora drag innebära pressning, in- och utlastning och packning av färdiga detaljer. Tillverkningen sker främst i stål och i många olika kvalitéer. Du kommer på sikt att arbeta med dessa processer självständigt och ha frihet under ansvar.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av pressning och som har arbetat i en mekanisk verkstad/tillverkande industri. B-körkort är ett krav och du bör ha en truckutbildning samt erfarenhet av att köra truck. Goda kunskaper i svenska och erfarenhet av att läsa CAD-ritningar är ett krav. Det är meriterande om du har en gymnasialutbildning inom teknik eller teknisk industri.

Som person bör du gilla att arbeta självständig men du är även bra på att samarbeta med andra. För att trivas och lyckas i rollen hos oss tror vi att du är ansvarstagande, strukturerad och stresstålig. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt på dina personliga egenskaper samt goda referenser från ditt yrkesliv.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss kommer du bli en del av ett härligt gäng på 14 anställda. Vi är ett företag som är få till antalet men besitter gedigen kompetens inom vårt område, vi erbjuder dig en arbetsplats med modern teknik och genuin tradition sedan 1895. Läs gärna mer om oss och vår historia på www.sonnergrens.se

Välkommen med din ansökan!


Snabbfakta

Företag: Sönnergrens Verkstäder AB

Tjänst: Maskin-/pressoperatör

Lön: Fast månadslön

Arbetstider: 07.00-16.00

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse

Placeringsort: Mölndal

Sista ansökningsdag: 2021-06-15

Ansökan: Vi arbetar med löpande urval så ansök omgående! Ansökan sker via mail jobb@sonnergrens.se Märk din ansökan ”Maskin-/prepressoperatör” Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Magnus Sönnergren på telefon 031-871901 Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

GS PRODUKT AKTIEBOLAG

Placering

Mölndal

Kontaktperson

Gs Produkt AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons