Jobbsafari är en del avschibsted logo

Marknadssupport

Fogmaker International AB · Växjö · Ansök senast 26 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu ytterligare en medarbetare till Marknadssupport

Ansökningar som skickats in från fredag 3 februari till tisdag 7 februari måste skickas in igen pga tekniskt fel.


Ditt uppdrag
Du tillhör Marknadsavdelningen på huvudkontoret i Växjö, och ingår i ett team som har direktkontakt med kunder över hela världen. Vårt kundfokus är stort och vi ger våra kunder ett positivt bemötande och den support de behöver. Du kommer i huvudsak att arbeta med att ta emot och handlägga deras kundorder på ett professionellt sätt, i huvudsak via mail, men en del telefonkontakt förekommer också. Ibland har kunden även andra frågor som du behöver hjälpa dem med.

Marknadssupport, som vi kallar teamet du ingår i, har kontinuerlig kontakt med såväl försäljning som tillverkning och logistik.

Vem är Du?
Vi tror att du har goda erfarenheter av ordersupport och kundservice sedan tidigare, och vi ger dig en gedigen introduktionsutbildning för att du ska kunna växa in i jobbet på Fogmaker.

Arbetet kräver att du hanterar både svenska och engelska i såväl tal som i skrift. Klarar du även av spanska är det ett stort plus, då vi har flera spansktalande kunder. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i Officepaketet, har du en god vana av SAP är det toppen.

Är Du en ödmjuk och flexibel lyssnare med god självinsikt och positivt synsätt är det toppen. Du är lösningsfokuserad och kavlar gärna upp ärmarna och hjälper till där det behövs.

Låter det intressant?
Är du en person som gillar service, och tycker det är viktigt med struktur samt är engagerad?

Då är vi förmodligen den rätta arbetsgivaren för dig! Vi letar efter dig som delar våra värderingar, värdesätter ett gott samarbete med kollegor och som har en drivkraft att jobba mot med det gemensamma målet om nöjda kunder.

Vill du veta mer - hör gärna av dig till mig, Ida Bellander, som är chef över Marknadssupport. Du når mig lättast på mobil 073 - 80 44 033.
Ansökan skickar du senast 2023-02-26 till Birgitta på mail birgitta.mattsson@fogmaker.com. Vi tillämpar löpande urval - så visa ditt intresse redan idag!

OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp för utannonserad tjänst!

Ansökningar som skickats in från fredag 3 februari till tisdag 7 februari måste skickas in igen pga tekniskt fel.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fogmaker International AB

Placering

Växjö

Kontaktperson

Ida Bellander

073 - 80 44 033

Dela jobbannonsen

Anmäl annons