Jobbsafari är en del avschibsted logo

Marknadskoordinator

Autocom · Trollhättan · Ansök senast 15 mars

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Vi söker Marknadskoordinator

Vår in-housebyrå behöver förstärkas med fler medarbetare. Vi söker dig som vill vara med att utveckla och utforma vår marknadsföring samt koordinera marknadsprojekt och kampanjer för våra samarbetspartners och kunders räkning.

Har du ett öga för färg och form? Arbetar du i Adobe och uppskattar varierade arbetsuppgifter? Då har du en nu möjlighet att få jobba hos oss. Läs vidare och skicka sedan in din ansökan.
Det här kan bli ditt bästa arbete någonsin!

Dina primära arbetsuppgifter

  • Ta fram och utforma marknadsföringsmaterial.
  • Utforma information på webben.
  • Leda vissa marknadsprojekt.
  • Intensifiera arbetet med löpande marknadsföring och kampanjer.
  • Vara med och filma, intervjua och gärna klippa våra internt producerade filmer.
  • Arbeta i kända program som InDesign, Photoshop och gärna Premiere Pro.

Din profil
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller relevant yrkeserfarenhet. Du har känsla och intresse för design, färg och form. Du behärskar svenska och engelska. Kunskaper i andra språk är meriterande. Du får gärna ha kunskaper inom Google Analytics och SEO.

Personliga egenskaper
Som person är du kreativ, strukturerad och initiativrik. Du är drivande, har en god analytisk förmåga och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Samarbetsförmåga är väsentligt då vi är ett litet och tight team. Eftersom de flesta av våra kunder finns runt om i Europa innebär jobbet några resor om året för olika aktiviteter relaterade till vårt marknadsarbete.

"Att få vara kreativ har alltid varit viktigt för mig och på Autocom har jag stor frihet i mitt arbete. Företaget ser till individens förmågor och tror på den anställde vilket jag värdesätter högt vid val av arbetsgivare. Förutom mina många, varierande och (såklart) roliga arbetsuppgifter har vi högt i tak och får prova på nya saker och testa oss fram för vad som passar vårt varumärke och våra produkter."

- Sandra Blom, Marknadskoordinator

Här kan du läsa mer om Sandra tycker om jobbet som Marknadskoordinator och vad andra medarbetare säger om vår arbetsplats: https://career.masterhelp.se/autocom

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till oss. Vi har löpande urval, skicka därför din ansökan snarast.

Kontakt
Jacob Westman, Head of Sales and Marketing, telefon 0720-704 301
Petra Borg, Unionen, telefon 0520-49 91 17.

Your browser does not support the video tag.

Se filmen om Autocom på https://vimeo.com/365725271

Autocom är ett högteknologiskt företag som utvecklar, producerar och marknadsför avancerad felsökningsutrustning för fordonsverkstäder. Enkelt förklarat; har du nåt fel på din bil, lastbil eller buss, så kollar våra produkter upp vad det är för fel så att mekanikern sedan kan åtgärda felet. Vi är idag över 100 anställda och vi växer kontinuerligt. Autocom ingår i den världsomspännande Würth-koncernen med över 70 000 anställda över hela världen
Mer information om oss hittar du på www.autocom.se



Sökord: Marknad, Marknadsföring, Marknadsförare, SoMe, Marknadsassistent

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Autocom

Placering

Trollhättan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons