Jobbsafari är en del avschibsted logo

marknadskoordinator till opo scandinavia i malmö

marknadskoordinator till opo scandinavia i malmö

Randstad · Malmö · Ansök senast 29 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Har du några års erfarenhet av att arbeta med sociala medier, grafisk produktion och webb? Är du en person som trivs i det mindre bolaget där du blir involverad i alla delar i verksamheten? Får du energi av att vara den som löser problem och gärna är behjälplig?

OPO Scandinavia växer och söker nu en driven och prestigelös Marknadskoordinator som vill vara en del av den fortsatta tillväxtresan! Varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden

I rollen som marknadskoordinator har du en variationsrik roll med löpande arbetsuppgifter inom grafisk produktion, sociala medier och webb. Du arbetar med att kontinuerligt producera och publicera redaktionellt innehåll i våra sociala medier, i syfte att stärka vårt varumärke, samt ansvara för att svara på kommentarer och inlägg på våra sociala plattformar. Arbetet med content production inkluderar även att skapa banners och innehåll till vår hemsida oh nyhetsbrev, samt assistera vid fotograferingar. Du kommer ha löpande kontakt med tryckeri och förse dem med bildmaterial och trycksaker. 

I rollen ingår viss hantering av vardagliga kontorssysslor tillsammans med dina övriga kollegor på kontoret samt korrläsning och att skriva en del kortare texter. Du rapporterar till och arbetar nära OPOs Head of Marketing. Då detta är en ny roll i organisationen kan arbetsuppgifterna komma att förändras och utvecklas över tid i takt med att verksamheten växer. 

Arbetstider

Heltid/dagtid med placering på kontoret i Malmö.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning på minimum yrkeshögskolenivå alternativt relevant erfarenhet i kombination med kompletterande kurser. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och trivs i en supporterande roll. Du kommunicerar flytande på både svenska och engelska i tal och skrift. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med SoMe samt kunskap och förståelse för CMS-system, med fördel Umbarco. Dina IT-kunskaper är goda och du behärskar officepaketet utan problem samt är van användare av Adobeprogrammen InDesign och Photoshop. 

Som person önskar vi att du är prestigelös och lösningsorienterad samt att du trivs i det mindre bolaget där du ges möjlighet att vara med och göra skillnad i både stort och smått. Du har en god social förmåga och känner dig bekväm i kontakten med både interna och externa kontakter. 


OPO Scandinavia erbjuder ett stimulerande och kreativt arbete i en sammansvetsad organisation med korta beslutsvägar.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2021-10-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar OPO Scandinavia AB med Randstad. Varmt välkommen att kontakta rekryterare Mikaela Hutzelmann för frågor om tjänsten, mikaela.hutzelmann@randstad.se 
Alla ansökningar skickas in via randstad.se, inga ansökningar tas emot via e-mail. 

Om företaget

OPO Scandinavia AB etablerades 1996 och är ett av de Svenska optiska företagen med egen design på plats i Skandinavien. Vårt huvudkontor är beläget i Malmö. OPO är känt för sin skandinaviska design och våra honnörsord är kvalitet & service. Vi strävar alltid efter att utvecklas och både vara en god arbetsgivare och leverantör. Detta tror vi är villkor för att lyckas och för att vinna våra kunders förtroende på en konkurrensutsatt marknad. Våra bågar distribueras globalt och på hemmaplan arbetar vi med vår egen säljkår med medarbetare i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Cirka 80 % av vår försäljning sker till Norden och resterande del till ett tiotal länder.

Vill du veta mer om OPO?  

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons