Jobbsafari är en del avschibsted logo

Marknadskoordinator till Mastervolt // Göteborg

Marknadskoordinator till Mastervolt // Göteborg

Oddwork · Göteborg · Ansök senast 30 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Fråga oss vad som helst om batterier, laddare, generatorer eller elverk - vi är en av världens ledande leverantörer av strömförsörjningslösningar! MVS AB är ett familjeföretag som startade i det marina för att idag ha adderat produkter inom både fordon och reservkraft till produktportföljen. För att lyckas med visionen "Att leverera högkvalitativa tekniska produkter med den bästa möjliga service och support" är vi, tillsammans med Oddwork, nu på jakt efter dig som kan sätta guldkant på vår digitala närvaro: är du vår nya marknadskoordinator?


Som Marknadskoordinator
Hos oss på Neongatan 6 i Mölndal kommer du att få kliva in i en bred och spännande marknadsroll som blir din egen att forma. Vi behöver dig som i stort kan förbättra vår digitala närvaro men som också gillar att jonglera administrativa uppgifter och skapande av säljmaterial med inkommande samtal. Här kommer du få det fulla ansvaret för hemsida och sociala medier; från idé till contentskapande, publicering, optimering och uppföljning.

Vi söker dig som...
... är lika flexibel som självgående. Önskvärt om du tidigare har lagt din digitala touch på ett mindre bolag och är van vid att prestigelöst sträcka dig utanför din roll. Du är den som har örnkoll på att såväl hemsida som säljmaterial och sociala medier alltid är uppdaterade. Vi ser fram emot att ryckas med av dina idéer och ditt driv, för det är just så du är van att få saker gjorda.

Våra önskemål till dig:
  • Tidigare arbetat med digital marknadsföring och/eller administration
  • Svenska och engelska
  • Tekniskt intresse är ett plus
Varför MVS?
Vi är ett bolag som bryr oss om våra kollegor och våra kunder. Förutom att vi bjuder på en allmänt varm och trevlig plats att jobba på, har vi också en omtyckt grill-dag för alla kunder och medarbetare en gång om året. I rollen som Marknadskoordinator får du fria händer att staka ut vägen mot framgång, alltid med vårt stöd. Är du en person som gillar att ta stora kliv mot nya insikter? Vi stöttar personlig utveckling till 100% och älskar att bevittna när drömmar blir till verklighet genom hårt slit och rätt inställning.

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra av dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-11-30

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oddwork

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Oddwork Sweden AB

031892835

Dela jobbannonsen

Anmäl annons