Jobbsafari är en del avschibsted logo

Marknadskoordinator till Dina Försäkringar, Mölndal

Marknadskoordinator till Dina Försäkringar, Mölndal

Dina Försäkringar · Mölndal · Ansök senast 6 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina försäkringar söker en marknadskoordinator med ansvar för event och partners!

Om tjänsten
Det här är rollen för dig som är duktig på att planera, exekvera och följa upp marknadsaktiviteter. Vi söker en person som har övergripande koll på mycket inom marknadsföring och ett nyfiket intresse för att lära sig mer. Placering är flexibel och du kan utgå från något av kontoren i Mölndal, Uddevalla eller Alingsås.

Du kommer att arbeta med att koordinera, skapa och följa upp marknadsaktiviteter, event, möten och samarbeten med partners och kunder. I samarbete med resten av företaget och Federationens gemensamma kommunikationsavdelning skapar du innehåll till printannonser, banners och inbjudningar.

I rollen kommer du till största delen planera och samordna aktiviteter inom det lokala bolaget men också jobba övergripande med varumärket tillsammans med marknads- och kommunikationsgruppen i Stockholm.

Vad du gör
  • Planera, projektleda och samordna mässor och event
  • Planera, projektleda och leverera marknadsaktiviteter, annonsering och partnersamarbeten
  • Följa upp och analysera aktiviteter och kampanjer
  • Genom marknadsföring skapa leads till säljorganisationen samt nöjda och lojala kunder
Vem du är
Du gillar att ha koll på detaljerna och har idag troligen en koordinerande roll med projektledaransvar inom en marknadsavdelning/byrå. Du skulle även kunna komma från event/mässbranschen där rollen varit kombinerad digital/social marknadsföring och fysiska event. Du sätter dig gärna och skriver en annons men tar dig också an strategisk planering. Du vet hur man jobbar med sociala medier och kan bidra med att sprida dina kunskaper i ett företag som utvecklas digitalt.

Vad Dina Försäkringar erbjuder

Ett vänligt företag där kunder och medarbetare är viktiga. 2021 vann de klasserna sakförsäkring och företagsförsäkring (delad förstaplats) när Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätte hur nöjda kunderna är med sitt försäkringsbolag. Under de år de varit med i kundnöjdhetsundersökningen har de i princip alla år varit i topp tre eller på förstaplats i någon av klasserna.

Nära ledningen. Du rapporterar direkt till Ann Hagelin Thorup, VD och kommer att ha en övergripande bild över alla marknadsaktiviteter.

Förändring och förbättring. Det händer mycket inom Dina och du kommer få vara med och driva en digital utveckling inom marknadsområdet.

Ansök
Det här låter väl som en kul roll - eller hur? Ansök hos Jerrie så snart du kan. Frågor? Kontakta Helene Hagman, 0708-204704 helene.hagman@jerrie.se Linkedin

För fackliga frågor, Forenas lokala ordförande, Anders Andersson, telefon 0300-35952.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dina Försäkringar

Placering

Mölndal

Dela jobbannonsen

Anmäl annons