Jobbsafari är en del avschibsted logo

Marknadskommunikatör

Fogmaker International AB · Växjö · Ansök senast 31 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi behöver en ersättare till Anja, och söker nu en driven Marknadskommunikatör

Ditt uppdrag

Du ingår i Marknadsteamet på huvudkontoret i Växjö som en viktig nyckelspelare och har flera viktiga kontakter, både internt och externt. Du är den som tar fram marknadsföringsplanen och strategierna för hur Fogmakers marknadskommunikation ska se ut, som exempelvis hur vi exponerar oss på webben och i olika marknadsmaterial (nyhetsbrev, pressutskick, broschyrer).

En viktig marknadsföringskanal för Fogmaker är mässor runt om i världen. Du är den som skapar monterkonceptet för hur vi presenterar oss där.

Du hjälper oss att utveckla vår kommunikation på olika sociala medier och tar hand om annonsering i olika branschmagasin och tidningar. Du har också en del externa kontakter, som att stötta våra återförsäljare i marknadsföringsfrågor och följa upp deras aktiviteter inom marknadsföring men också kontakter med universitet eller andra skolor och att medverka vid olika studiebesök.

Du ansvarar för lansering av nya produkter eller att ta dig an en projektledarroll för marknadsrelaterade uppdrag och vid behov övrig projektledning.

Vem är Du?
Vi utgår från att du har ett brinnande intresse för marknadsföring inom B2B, text, form och bild.

Troligen har du en utbildning inom marknadsföring eller kommunikation samt minst fem års arbetslivserfarenhet. Rollen kräver att du behärskar Adobe Creative Cloud samt att du talar svenska obehindrat och har en professionell engelska i tal och skrift. Tyska och franska är meriterande.

Som marknadskommunikatör hos oss behöver du vara drivande, strukturerad, kreativ, noggrann och självgående. Rollen ger stor frihet under ansvar med stor möjlighet att kunna påverka och lyfta fram dina idéer. Din förmåga till att kunna samarbeta är viktig då du kommer att ha ett nära samarbete med våra säljare och utvecklingsavdelningen.

Låter det intressant?
Är du en person som lockas till en roll där du kan använda din kompetens för att strategiskt och operativt arbeta med vår egenutvecklade produkt och stärka Fogmakers varumärke?
Då är vi förmodligen den rätta arbetsgivaren för Dig!

Vill Du veta mer - hör av Dig till mig, Lars Alrutz. Jag är Fogmakers Marknad- och Säljchef och den som du rapporterar till. Du når mig lättast på mobilen 072-701 00 04.

Ansökan skickar Du senast 2022-10-31 till HR-chef Birgitta Mattsson på mail birgitta.mattsson@fogmaker.com. Vi tillämpar löpande urval - så visa ditt intresse redan idag!

OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp för utannonserad tjänst!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fogmaker International AB

Placering

Växjö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons