Jobbsafari är en del avschibsted logo

Marknadschef

Doggy AB · Vårgårda · Ansök senast 17 sep. (37 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Marknadschef
Vårgårda


Drivs du av att arbeta med strategier, utveckla planer och vill leda genomförandet av hela varumärkesplanen från kommunikation till innovation för att utveckla försäljning samt marknadsandelar. Då kan rollen som Marknadschef hos Doggy AB vara något för dig!

Arbetsuppgifter

Hos Doggy erbjuds du en strategiskt viktig roll där arbetet innebär att baserat på insikter om marknaden, konkurrenter, shopper och slutanvändare leda utvecklingen av varumärkena och dess produktportföljer i enlighet med Doggy ABs strategier.

Du kommer arbeta med att rekommendera varumärkesplaner, portföljstrategier och varumärkes arkitekturer, samt med design och förpackningar. I rollen som marknadschef ingår att paketera erbjudandet, utveckla kommunikation och beslut om media mix. Vidare kommer du att vara involverad i digital annonsering, web, sponsorskap, ambassadörer, PR, social media, Breedes Club och konsumentmässor, allt för att säkerställa en framgångsrik lansering.

I rollen ingår även att
  • Ansvara för att varumärkesmätningar genomförs
  • Säkerställa kostnadseffektivitet i utvecklandet / inköp av kommunikation
  • Analysera, följa upp och dra slutsatser baserat på marknadsdata
  • Arbeta nära vår Digital Manager, marknads koordinator samt försäljningsavdelningarna
Du rapporterar till vår sälj- och marknadsdirektör och får en självständig och viktig roll med stor möjlighet att påverka ditt arbete och utvecklingen för Doggy AB.

Vi erbjuder

Rollen som marknadschef är ett utvecklande och spännande arbete i ett företag med stora ambitioner och en stark framtidstro. Doggy är ett företag på frammarsch, vi står för många bra innovationer och har den senaste tekniken till vår hjälp. Doggy är ett familjärt bolag som erbjuder rätt person en möjlighet att vara delaktig i ett skede med fin tillväxt och stor affärspotential, samtidigt som rollen som marknadschef ger dig utrymme och frihet.

Din profil

Till rollen som marknadschef söker vi dig som har en gedigen erfarenhet av varumärkesansvar / produktansvar inom FMCG och som har goda sociala och interpersonella färdigheter som bygger nätverk både internt och externt. Du trivs med att leda och utveckla personal samtidigt som du är en lagspelare som utmanas av förändring. Som person gillar du att överträffa förväntningar och har ett stort kundfokus då du säkerställer shopper och användare i alla aspekter i ditt arbete. Du är duktig på att kommunicera såväl externt som internt och har en positiv, relationsorienterad och flexibel läggning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll inom FMCG med kunskap inom Product och Brand Management. Du har mycket god presentationsförmåga och erfarenhet av Innovation Management och New Product Development. Du har kunskap av att skapa, processa och dela komplexa informationsflöden till ett stort antal personer.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom företagsekonomi / marknadsföring eller liknande. Eftersom kommunikation sker såväl lokalt som internationellt är flytande svenska och engelska i tal och skrift ett krav.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Kim Storm, 031-70 45 182, och Dan Andersson 0708-12 88 88.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

En dag i mitten på 1800-talet steg en ung driftig göteborgare vid namn Aron Heyman av tåget i Vårgårda. På den bördiga västgötaslätten använde han kunskapen som han hade fått med sig från Skottland, om hur man tar vara på spillet vid tillverkning av ångpreparerade havregryn. Han förfinade och utvecklade tekniken fram till 1903 då han presenterade vårt allra första hundfoder "Vårgårda Hundmjöl".

År 1955 lanserade vi på Doggy vårt första helfoder och 50 år senare är vi först i världen med att erbjuda våtfoder i Tetra Recart. Idag är Doggy AB är den ledande hund- och kattmatsproducenten i Sverige med mer än 100 års erfarenhet av djurmatstillverkning lokalt i Vårgårda. Företaget har ca 200 anställda, en årlig omsättning på 735 miljoner kr och ägs av PPF, Partner in Pet Food. Doggy är verksamt i mer än 20 länder där framgångsreceptet är att förmedla en del av Sverige i form av hållbara och naturliga produkter, alltid med djurens bästa för ögonen. Kunder är zoo fackhandeln och dagligvaruhandeln. Bolagets varumärken är bland andra Mjau, Doggy, Robur, Bozita och Katty. Doggy AB satsar stort på produktutveckling och innovation för att fortsättningsvis kunna vara med och leda den långsiktiga utvecklingen i branschen. Med kunskap, innovation och kärlek till katter och hundar levererar Doggy "kärlek från Vårgårda i varje matskål".

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Doggy AB

Placering

Vårgårda

Dela jobbannonsen