Jobbsafari är en del avschibsted logo

Marknadsassistent

KitchenTime · Uppsala · Ansök senast 27 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Allt fler handlar på nätet samtidigt som intresset för matlagning ökar. Vi behöver därför förstärka vår marknadsavdelning med en kreativ Marknadsassistent.

Om rollen

Hos oss tillhör du marknadsteamet, en liten grupp på fyra personer som arbetar tätt tillsammans. Rollen som Marknadsassistent är varierande med fokus på produktion av allt från nyhetsbrev, banners och webplatser men även enklare grafik och förpackningsdesign ingår i arbetet. En viktig del av arbetet är att följa upp resultat och optimera aktiviteterna.

Om dig

Vi söker dig som har minst ett års relevant arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom någon typ av handel eller marknadsföring. Då textproduktion är en av de viktigaste arbetsuppgifterna är du obehindrad i svenska och har därmed god förmåga att ta till dig information såväl som uttrycka dig i skrift. Kunskaper inom de övriga nordiska språken samt tyska är meriterande. Du har grundläggande kunskaper i Adobe Photoshop samt Adobe Illustrator eller Adobe InDesign.

Som person är du kreativ men även driven och självgående i ditt arbetssätt. Vi ser det som en fördel som du innehar ett intresse för matlagning eller inredning och om du har förståelse för SEO.

Vi erbjuder

KitchenTime är ett ungt och växande företag och vi som jobbar här ser oss alla som ambitiösa och drivna. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och bli ännu bättre. Det är en entreprenöriell organisation där du har chansen att påverka och bidra. Vi sitter dessutom i ett centralt kontor, ett stenkast från Resecentrum i Uppsala!

Annat viktigt att veta

Rollen är på heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

Vid frågor om rekryteringen ber vi dig kontakta rekryteringskonsult Andrea Hartwig, Jobbet.se, 018-4707103 eller andrea.hartwig@jobbet.se.

Välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - KitchenTime

KitchenTime är köksredskapsbutiken på nätet där du hittar ett unikt sortiment för ditt kök med snabba och trygga leveranser.

Vi tycker att köket är hemmets hjärta och fascineras av de underverk som kan uppstå där. Vi vill erbjuda dig fantastiska produkter som gör att du både lyckas och trivs i köket. Oavsett om du är amatör eller proffs finns något för dig, och vi hjälper dig gärna att hitta exakt vad du söker. KitchenTime finns på 9 olika marknader i Europa.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KitchenTime

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Ls Jobbet AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons