Jobbsafari är en del avschibsted logo

Marknadsansvarig - Gate46, Stockholm

Gate46 AB · Stockholm · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Gate46 är Nordens ledande fastighetskonsult med fokus på affärsområdena Transaktion, Kontor & Logistik, Butik & Handel, Bygg & Inredning, Café & Restaurang, Hälsa & Träning samt Hyres- & Fastighetsjuridik. Genom många års erfarenhet och 1000-tals genomförda projekt har Gate46 utvecklat tjänster som baserar sig på välbeprövade metoder och processer. Gate46 kan idag erbjuda sina kunder en trygg, kvalitativ och kostnadseffektiv resa från idé till färdigbyggd och inredd lokal.

Gate46 grundades 2008 och har kontor i Sverige, Finland och Danmark. Företaget har sedan start varit banbrytande och drivit utvecklingen inom fastighetsbranschen. Gate46 fortsätter nu sin starka tillväxtresa med ett tydligt nordiskt fokus.

MARKNADSANSVARIG - GATE46, STOCKHOLM

Som Marknadsansvarig för Gate46 har du helhetsgreppet om marknadsföringen och spelar en viktig strategisk roll för företagets fortsatta tillväxtresa. Du blir företagets digitala specialist med det primära ansvaret att öka försäljning, aktivitet via sociala kanaler och stärka Gate46`s position på marknaden.

I den här rollen får du den perfekta kombinationen av kreativitet och affärsmässighet. Du får möjlighet att både arbeta operativt med skapande av content, fota och redigera filmer och bilder, sätta kampanjer samt hitta nya digitala vägar för att implementera nya trender, möjligheter och samarbeten. Samtidigt arbetar du strukturerat med att ta fram, utveckla och genomföra företagets långsiktiga marknadsstrategier med fokus på en kundupplevelse i absolut toppklass! Du kommer även ha ansvar för att följa upp, mäta och analysera statistik.

Det viktigaste för oss är att du är passionerad kring digital marknadsföring och vill bygga digitala upplevelser. För att axla den här rollen tror vi att du har några års erfarenhet av web och digital marknadsföring med relevant akademisk bakgrund i botten. Du har tidigare haft en liknande roll som helhetsansvarig för marknadsföring inom B2B - och tyckt om det!

Du är en kreativ teamplayer med nyfikenhet på förändring. Du kommer med nya initiativ, idéer och har en brinnande motivation att sätta företagets varumärken på kartan. Du ser din digitala och kreativa sida som en av dina starkaste, tätt följt av ett starkt driv att slutföra projekt och producera material även när tiden är knapp. Du vet precis vilka projekt du har igång och vilket som bör prioriteras för stunden. Du har en tydlig känsla för vad som är rätt för affären och bolaget i stort, och kan presentera det på ett förtroendegivande sätt.

Tjänsten är placerad i centrala Stockholm. Gate46 sitter i fina lokaler på Birger Jarlsgatan med en unik, rymlig och inspirerande arbetsmiljö. Du välkomnas in i en företagskultur som kännetecknas av en kreativ och positiv entreprenörsanda med högt tempo och engagerade medarbetare som drivs av nya utmaningar. För rätt person erbjuds goda anställningsvillkor och stor möjlighet till utveckling i företaget.

Ansvarsområden:
  • Övergripande marknads- och kommunikationsstrategi, taktik och plan
  • Marknadsbudget
  • Analys och uppföljning för digitala kanaler
  • Mediahantering
  • Brandbook
  • Implementering av brandbook på alla marknader
  • Definiera och positionera tydliga talespersoner per affärsområde/tema
  • Varumärkesbyggnad internt och externt
  • Bistå säljchef med att utveckla, planera och implementera kommersiella strategier, samt i att implementera strategier för nykundsbearbetning
  • Bistå konsulter med relevant säljmaterial
  • Kundnöjdhetsuppföljning
  • Skriva artiklar, nyheter, nyhetsbrev och pressreleaser
  • SEO och Adwords
  • Uppdatering av grafiskt material samt slutgodkännande av foton, casefilmer och material
  • Ansvar för event: talare och närvaro
  • Ansvara för, projektleda och följa upp kundevent
Ansökan:

Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut - skicka din ansökan redan idag.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Hjertonsson på telefon 070-3921600.

För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gate46 AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons