Jobbsafari är en del avschibsted logo

Marknad- och försäljningsassistent

Anolytech Norden AB · Ystad · Ansök senast 15 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Anolytech växer och söker nu en marknadsassistent på 75-100%. Vi söker en person som kan vara en del av vårt marknads- och försäljnings team och som vill vara med och utvecklas tillsammans med företaget och till nästa nivå.

Är du en kreativ och praktisk genomförare som har några års erfarenhet av att arbeta som marknadsassistent? Vill du vara med på Anolytechs tillväxtresa med spännande utmaningar? Är du en person med digital kompetens med intresse för content och copy som vill arbeta med marknadsföring i en bred roll?

Om Anolytech

Anolytech är en svensk maskintillverkare av desinfektionsteknik för lantbruk, industri och hotell/fastighet. Anolytech har sedan 2005 utvecklat och tagit fram en svensk desinfektionsteknik för bakteriefritt vatten samt hand- och yt-desinfektion som är miljövänlig, enkel och effektiv. Vi är en svensk maskintillverkare med fokus på hållbarhet och innovation. Anolyt-PH är ett väldokumenterat desinfektionsmedel som verkar effektivt mot virus, bakterier, mögel, svampar och sporer. Vårt system används idag av kunder i norden och Europa inom olika branscher. Vi har återförsäljare i Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Spanien och Bulgarien

Anolytechs vision är att vara en del av ett hållbart samhälle där desinfektion är en del av vardagen. Där vi ersatt farliga produkter med ett miljövänligt och hållbart alternativ utan onödiga transporter och farligt avfall.

Vi söker nu en person till vårt team!

Som marknadsassistent kommer du att arbeta operativt med att stötta marknads och försäljningsteamet samt teknikavdelningen. Du kommer att samarbeta med olika avdelningar och ha många saker på gång samtidigt. Du kommer att få skapa grafiskt material, ta fram bilder till webb, presentationer, utskick, annonser, skriva artiklar och pressreleaser, ta fram innehåll till våra kanaler och webb, vara behjälplig med diverse administration.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara:

  • Produktion, design och underhåll av digitalt material till sociala medier, tryck och webbplattformar i linje med företagets erbjudande
  • Stötta Marknadsavdelningen med att skapa, publicera och underhålla innehåll i olika kanaler
  • Skriva intresseväckande och kommunikativ text.
  • Stötta säljavdelningen med produktblad och powerpointpresentationer
  • Mäta och trimma sökmöjligheterna för våra digitala plattformar
  • Ta fram material till mässor och events
  • Hjälpa teknikavdelningen med att skapa instruktionsblad och handböcker
  • Skriva artiklar (intervjuer med kunder och SEO anpassade artiklar), pressreleaser och nyheter
  • Mailutskick – erbjudanden, nyhetsmail och enkäter


Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och varumärkes-byggande kommunikation gärna från B2B. Det viktiga är att du är van att arbeta digitalt på olika plattformar och sociala medier och kan arbeta i programmen Adobe CC, Office 365, Teams/Zoom. Vi ser också att du har erfarenhet av Google Analytics, SEO och även kan Wordpress då du stöttar marknadsavdelningen med att publicera innehåll på hemsidan.

Självklart är du bra på att kommunicera både på svenska och engelska. Du har goda designfärdigheter och ett öga för detaljer. Har goda färdigheter i att skriva SEO anpassad text, säljande texter och intressant innehåll.

Som kollega har du alltid en hjälpande hand över och du är införstådd med att arbete i en verksamhet med få anställda kräver engagemang, öppenhet och samarbetsförmåga. Vi ser också att du är initiativrik och självständig, men med en mycket god samarbetsförmåga och vilja till teamwork. Du jobbar strukturerat och vågar ta beslut för att nå de mål du satt upp. Du är initiativrik, självgående och flexibel och tar med entusiasm tag i de uppgifter som behöver göras.

Ansökan

Vi erbjuder dig en intressant tjänst i ett stabilt företag med spännande produkter och framtid.

Omfattning: 75-100%

Dagtid

Start: enligt överenskommelse.

Lön: fast lön, enligt överenskommelse

Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till sandra@anolytech.se senast 15/3.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Anolytech Norden AB

Placering

Ystad

Kontaktperson

Anolytech Norden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons