Jobbsafari är en del avschibsted logo

Markförhandlare – Vattenfall Services, Södermanland

Markförhandlare – Vattenfall Services, Södermanland

Katrineholm · Katrineholm · Ansök senast 4 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vattenfall Services och Affärsområde Skog & Mark fortsätter att växa och till nya uppdrag i Södermanland söker vi nu en erfaren markförhandlare med erfarenhet av arbete med markåtkomst i större infrastrukturprojekt.

Din roll som Markförhandlare

Affärsområde Skog & Mark är organiserat i fyra avdelningar och säljer konsulttjänster till nät- och energibolag över hela landet. Inom den skogliga delen består dessa tjänster av markförhandling och markåtkomst vid infrastrukturprojekt samt projektledning av skogligt underhåll och andra åtgärder vid befintliga och nya anläggningar. Tänkbara placeringsorter för denna tjänst är Södermanland, men finns du på annat håll kan det diskuteras.

Som markförhandlare hos oss och i detta specifika uppdrag kommer du vara en viktigt del av omställningen till ett fossilfritt samhälle. I detta arbete är du kontaktyta mot fastighetsägare, kunder, entreprenörer och myndigheter. Du kommer även att delta vid och ansvara för förhandlingar med fastighetsägare och andra intressenter. I denna tjänst förekommer resor och enstaka övernattningar.

Vi ger dig möjligheten och friheten att styra din tid mot konkreta mål i en företagskultur som präglas av entreprenörsanda och där kreativitet, självständighet samt resultatorientering är nyckelbegrepp. På Vattenfall Services arbetar vi kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation.

Dina kvalifikationer som Markförhandlare

Du som söker har en akademisk utbildning så som skogsmästare, jägmästare, lantmätare eller liknande. Du har god erfarenhet av att arbeta inom området och det är meriterande med erfarenhet av projektledning inom skogliga projekt samt inom det fastighetsrättsliga området. Du har ett stort driv och ett affärsmässigt synsätt, du triggas av utmaningar och finner tillfredsställelse i att nå uppsatta mål. Vi lägger för denna befattning stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och som motiveras av att göra affärer. Du är en person som drivs av att själv strukturera och planera upp dina dagar. Du är en social person som gillar att nätverka och skapa förtroende samt goda relationer. Du talar och skriver svenska, gärna också engelska. Det är ett krav att du har god datorvana och B-körkort.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Anders Carlsson, 072-453 56 19. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Malin Malmsten, 073-597 73 71.

Fackliga representanter är Dennis Krantz Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Inom Södermanland men även andra placeringsorter kan vara möjligt. Vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 4 juli 2021!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!

Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB

Instagram: vattenfallservices

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Katrineholm

Placering

Katrineholm

Kontaktperson

Vattenfall AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons