Jobbsafari är en del avschibsted logo

Marketing Technology Specialist till Bygghemma

Marketing Technology Specialist till Bygghemma

E-commerce Recruit · Malmö · Ansök senast 29 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet och kunskap om den digitala kundresan? Då är du kanske personen vi söker!

Vi behöver nu förstärka organisationen med en Marketing Technology Specialist.

Vi vet att framtidens konsumenter kommer välja företag som är pålitliga och relevanta med sin kommunikation och arbetar därför med datadriven marknadsföring och kundvård - vad efterfrågas, vem är kunden och hur kan vi hjälpa varje enskild kund till lyckade köp och projekt.

Om Bygghemma
Bygghemma.se är Sveriges största onlineaktör inom byggvaror, hem och trädgård. Genom vår onlinebutik, som kompletteras och understöds av flertalet fysiska visningsbutiker och ett omfattande service- och tjänsteutbud, såsom montering och installationer, erbjuder vi ett ledande sortiment från välkända externa och egna varumärken. Vi har huvudkontor i Malmö, med filialkontor i Kalmar och Oskarshamn. Välkommen att läsa mer på www.bygghemma.se.

Om tjänsten
Som Marketing Technology Specialist skall du identifiera och koppla ihop kunddata mellan våra interna plattformar till Salesforce modulers, såsom Marketing Cloud och CDP, och vidare mot våra externa marknadskanaler. Du kommer att arbeta med marketing automation, first part data och customer centricity.

Till din hjälp har du ett team av kollegor som hjälper till att sätta upp kundresor samt ta fram creatives i form av text, bild och video.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Tillse att vi inhämtar så mycket och så relevant data som möjligt
  • delansvar för marketing cloud och cdp
  • Förbättra kundupplevelsen vid alla kontaktytor
  • Identifiera var kunderna finns och när de är mottagliga att motta kommunikation
  • Identifiera och skapa kundresor
  • Bygga kampanjer
  • Växa vår aktiva kundbas
Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med mejl, sms, sociala medier och andra online marknadsföringskanaler. Du bör ha minst 2 års erfarenhet av att jobba i Salesforce marketing cloud eller Salesforce CDP. Du har förståelse för API-kopplingar och kan matcha data mellan externa system.

Du kan identifiera kunddata och skapa segment för att kontinuerligt möta kunder i rätt tid med relevanta budskap. Det är en fördel om du har erfarenhet av Google Tagmanager och GA4.

Som person ser vi att du är analytisk, strukturerad och resultatinriktad. Du har en positiv attityd och en vilja att utveckla dig och omgivningen.
    Vi erbjuder
    Ett obegränsat antal utmaningar i ett expansivt bolag, kreativ frihet med stort ansvar och ett team av kollegor som brinner för kundvård och online-marknadsföring. Tjänsten är placerad vid vårt kontor i centrala Malmö, 1-2 minuters promenad från Malmö C.

    Placering & start
    Bygghemma har sitt kontor centralt placerat i Malmö, 1-2 minuters promenad från Malmö C. Tillträde är enligt överenskommelse.

    Kontakt & ansökan
    Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Nis Kehler på telefonnummer 0731 52 91 66 alternativt via mail på nis@ecommercerecruit.se

    Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka in din ansökan snarast för att säkerställa att din ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan!

    Låter detta som din typ av utmaning?
    Vi väntar på att höra ifrån dig, så skicka gärna din ansökan redan idag!

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    E-commerce Recruit

    Placering

    Malmö

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons