Jobbsafari är en del avschibsted logo

Markarbetare

Mark & Grund i Vännäs AB · Vännäs · Ansök senast 19 juli (21 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara med och påverka hur vi lägger grunden för framtiden, i en verksamhet som genomsyras av en familjär känsla? Då kan du vara den rätta för oss.

Markarbetare

Mark & Grund söker nu markarbetare med stort engagemang och god samarbetsförmåga. Vi är ett familjeföretag som vuxit mycket senaste åren, trots detta genomsyras företaget av en familjär känsla och det vill vi bevara. Vi hoppas att du kan vara den rätta för oss.

Som markarbetare hos Mark & Grund är arbetsuppgifterna varierande, och beror på dina tidigare erfarenheter. Det kan exempelvis innebära:
  • Anläggningsarbete, utförande av ledningsbäddar, samt kring- och restfyll.
  • Vara behjälplig med enklare grävningsarbete, fyllnad, återställning osv.
  • Hantera packningsredskap som markvibratorer.
  • Rörläggning av olika slag.
  • Utförande av överbyggnader och ytskikt.
  • Ytbehandling med plattläggning, stensättning och grönytor.
Din Profil
Som person är du positiv, bidrar till en god gemenskap och har bra servicemedvetenhet då arbetet innefattar kundkontakt. Du blir också en viktig del i vårt lagspel och vill därför göra ditt yttersta för att gemensamt nå framgång. Du tvekar inte på att komma med förbättringsförslag på saker kan genomföras bättre, effektivare och säkrare då vi kontinuerligt arbetar för att genomföra vårt arbete ännu bättre kopplat till kvalité, miljö och arbetsmiljö.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, alternativt du som är intresserad av att testa något nytt. Någon som uppvisar ett stort engagemang i arbetet, nyfikenhet till att lära sig nya saker. Som gillar att arbeta med kroppen, samt uppskattar arbete utomhus.

Yrkesbevis inom området är meriterande. B-körkort och tillgång till egen bil, samt att kunna svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Omfattning och tillträde
Tjänsten är en heltidsanställning och tillträde sker enligt överenskommelse. Lönesättning enligt gällande kollektivavtal.

Arbetet utförs i Umeå med omnejd.

Ansökan
Du ansöker genom att skicka CV och personligt brev till jobb@markogrund.se.

Therese Englund
KMA & HR-chef
jobb@markogrund.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mark & Grund i Vännäs AB

Placering

Vännäs

Dela jobbannonsen