Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mark och exploateringsingenjör

Nässjö kommun · Nässjö · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Vi på Nässjö kommuns samhällsbyggnadsavdelning söker en ny mark- och exploateringsingenjör. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och kan tillträdas omgående eller efter överenskommelse. Nässjö kommuns samhällsbyggnadsavdelning är en del av tekniska serviceförvaltningen som har en central roll i kommunens utveckling. Vi är en drivande kraft i frågor gällande samhällsutveckling och bygger bland annat ut bostadsområden och industriområden samt förvaltar kommunens mark-, gatu- och skogsinnehav. Vi projekterar det mesta i egen regi och projektleder byggnation av infrastrukturen. Just nu pågår flera spännande utvecklings- och bostadsprojekt som samhällsbyggnadsavdelningen ska se till blir verklighet. Som mark och exploateringsingenjör hos oss kan du förvänta dig ett stort engagemang för dig som medarbetare med fokus på din och vår utveckling för att på bästa sätt nå kommunens mål. Vi välkomnar ansökningar från både nyexaminerade och erfarna specialister.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med två kollegor kommer du i din roll som ny mark och exploateringsingenjör i huvudsak att handlägga olika frågor i egenskap som markägare av kommunal mark. Du kommer ansvara för avtals- och genomförandefrågor, ekonomiska kalkyler samt utredningar inom vår exploateringsverksamhet där fokus är att tillhandahålla byggbar mark för bostäder och verksamheter och förvalta vårt markinnehav. Du kommer delta i lantmäteriförrättningar, upprätta arrendeavtal och upplåtelseavtal, samt delta i olika typer av samhällsutbyggnadsprojekt. Våra mark och explaoteringsingenjörer arbetar som övergripande projektledare för våra exploateringsprojekt för bostäder och verksamheter och erbjuds därför en sällsynt chans att vara med i hela processen från markinköp till utbyggnad och försäljning av exploateringsområden utifrån en sammanhållen budget. Just möjligheten att följa hela processen och agera som en professionell beställare är något våra medarbetare vittnar om som mycket positivt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad civil eller högskoleingenjör eller har annan lämplig utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Exempelvis tror vi att du idag jobbar som MEX-ingenjör, fastighetsekonom, fastighetsförvaltare, mäklare, lantmätare, förrättningsassistent, jurist inom fastighets- och miljörätt, VA-ingenjör eller annan typ av ingenjör inom hus och/eller anläggning. Du bör ha god social förmåga, vara kommunikativ och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Saknar du någon eller några delar av kunskaperna som krävs för tjänsten kommer vi att utbilda dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Visma Recruit". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nässjö kommun

Placering

Nässjö

Kontaktperson

Joel Spångby

joel.spangby@nassjo.se0380518085

Dela jobbannonsen

Anmäl annons