Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mark- och anläggningsarbetare

NCC · Partille

·

Ansök senast 28 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Rollen som mark- och anläggningsarbetare

Vi söker nu en mark- och anläggningsarbetare för arbete i Partille Kommun. Du kommer att arbeta ute på fältet, tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Arbetet består av att jobba med både mindre och större mark- och anläggningsjobb.

Dina profil

Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av förarbeten för asfalt samt mindre markarbeten.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, kan jobba självständigt och är noga med tider och säkerhet. Du blir en i teamet och bidrar till god laganda och samarbete. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar, har en bra kommunikativ förmåga samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Ytterligare information

B-körkort är ett krav, BE- eller C körkort är meriterande. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering i Tagene, Göteborg.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är 2021-02-28.


Vill du veta mer om tjänsten?


Kontakta gärna Fredrik Svernvall, tfn 070 398 71 51.

Välkommen med din ansökan!

Om Oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NCC

Placering

Partille