Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mark- & Anläggningsarbetare

Peab Anläggning AB, Region Öst · Uppsala · Ansök senast 16 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Peab Anläggning söker en mark- och anläggningsarbetare med rörkompetens till Uppsala! Våra projekt är placerade i hela Uppsala Län med huvudkontor centralt i Uppsala. Vår grupp består av ca 25 yrkesarbetare och ca 25 tjänstemän som nu behöver tillskott till våra nuvarande och kommande projekt!

Vi är ett glatt gäng som är måna om varandra! Vi är stolta över det vi bygger och har åstadkommit i Uppsala. Ulls Hus, Gränby Sportfält, Utbyggnad av Gunsta, Skölsta och Östra Fyrislund är några av de projekt vi tillsammans har byggt. Carpe Futurum och bussdepån i Fyrislund är några av de projekt vi bygger idag. Vi sysslar med infrastruktur, finplanering och grundläggning för bostadsproduktion, drift- och underhåll av gator och parker, järnväg och broar, exploateringsområden med vägar och VA, mm.

Om tjänsten
Rollen som anläggare i vår grupp är projektspecifik. Beroende på din erfarenhet och dina kunskaper placeras du där du får nyttja dina kunskaper och hjälpa oss att utföra projekten.

Kompetenser och personliga egenskaper
Personliga egenskaper värderas högt! Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete och individens kompetens söker vi någon med god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas, en person som arbetar kvalitetsmedvetet och med en god problemlösningsförmåga. Vi söker dig som har mångårig erfarenhet som anläggningsarbetare på anläggningsprojekt och det är meriterande om du har erfarenhet av rörläggning. Har du yrkesbevis inom väg- och anläggningsarbete är detta starkt meriterande. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde snarast men enligt överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Peab Anläggning AB, Region Öst

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Malin Sundvall

0725-33 33 04

Dela jobbannonsen

Anmäl annons