Jobbsafari är en del avschibsted logo

Managers Manufacturing Engineering, Skövde Volvo GTO

Managers Manufacturing Engineering, Skövde Volvo GTO

Volvo Group · Skövde · Ansök senast 14 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du leda, coacha och utveckla våra medarbetare för att därigenom driva verksamheten mot uppsatta mål? Vill du ha en dynamisk arbetsdag som innehåller allt från att delta i teknisk problemlösning till att medverka i det strategiska arbetet med framtidens produkter och produktionsprocesser?

Powertrain Production i Skövde söker gruppchefer inom teknologiområde Montering och Project Office samt avdelningschef för teknologiområde Bearbetning.

Det här är vi.


Volvo Group Trucks Operations i Skövde tillverkar motorer och komponenter till alla tunga fordonsapplikationer inom AB Volvo. Vi tillhör Teknikfunktionen och har uppdraget att säkerställa produktionstekniskt grundskick samt utveckla, leda och implementera process- och produktionslösningar för gjutning, bearbetning, montering och logistik. Vi är på en spännande och utmanande resa med omfattande projekt, ny teknologi och nya arbetssätt vilka ämnar bidra till en mer hållbar framtid.

Vem är du?


Vi söker dig som har ett stort engagemang för ledarskapsfrågor, arbetar med situationsanpassat ledarskap och ser möjligheter i förändring. Du är en ledare som använder vår mångfald, bygger kultur enligt Volvo Values och tar vara på medarbetarnas perspektiv. Du uppmuntrar nätverkande och tvärfunktionalitet och leder genom att ställa frågor. Vi söker dig som är Högskole- eller Civilingenjör med ledarerfarenhet och relevant teknisk erfarenhet inom produktutveckling och/ eller produktionsteknik.

Intressant?


Låter det som att chef inom Manufacturing Engineering är ditt nästa steg i karriären? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

Ansök via volvogroup.com under lediga tjänster så snart som möjligt men senast 14/12 2020.

Är du nyfiken? Har du frågor? Ring mig!


Peter Furhoff, Director Engineering

Tel: 0500 788356

“We drive innovation for sustainable success

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Volvo Group

Placering

Skövde

Kontaktperson

Volvo Business Services AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons