Jobbsafari är en del avschibsted logo

Manager/ Product Owner till Visma

Manager/ Product Owner till Visma

Visma Visma Enterprise AB · Ängelholm · Ansök senast 27 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du proffs på att förstå kundens behov och verksamhet samt kan omsätta dessa behov till systemkrav? Vill du arbeta med digitalisering av kundens verksamhetsprocesser? Har du även samma passion som oss - att hjälpa våra kunder att bli effektivare?

Då får du inte missa chansen att söka tjänsten som Group Manager/ Product Owner för vår produkt Visma Agda PS.

Om rollen

Som Group Manager / Product owner är du ansvarig för 13 personer i Sverige och Lettland vars uppdrag är att vidareutveckla våra funktioner för Lön/HR inom privat sektor.

Ditt uppdrag är att leda, styra och påverka såväl medarbetare som organisationen mot goda resultat och uppsatta mål. I rollen har du en viktig del i att tillsammans med ditt team, kunder och stakeholders driva samt utveckla smarta processer, lösningar samt gränssnitt för automatisering inom offentlig förvaltning.

I rollen förväntas du även ansvara för att driva utvecklingen av produkten samt att skapa en långsiktig och vinnande produktstrategi. Din placeringsort är Ängelholm.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Planera och driva den dagliga verksamheten i teamet
  • Ansvar för product backlog och säkerställa produktleveranser enligt roadmap och planer
  • Säkerställa att utveckling av produkten är enligt kund- & marknadskrav samt att produkten utvecklas i enlighet med företagets övergripande strategi.
  • Arbetsledning samt stötta, utveckla och coacha medarbetare för att skapa engagemang i gruppen
  • Delta i kunddialog, interna och externa styrgrupper samt övriga samverkansforum nödvändiga för leveransen
  • Bidra aktivt till och kontinuerligt förbättra processer och arbetsmetoder
Vem söker vi?

Vi söker dig som vill leda och utveckla andra. Du har förmågan att skapa tillit och engagemang i en miljö med snabba förändringar och innovation. Som ledare hos oss bör du trivas i en miljö med högt i tak och stark entreprenörsanda. Du har lätt för att engagera dig och har en förmåga att alltid se möjligheter.

Som person ser vi gärna att du har ett personligt driv och besitter en stor vilja att förändra och förbättra. Du är tydlig och har lätt för att samarbeta och vinna förtroende i arbetsgrupper. Du har en god kommunikativ förmåga där du kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt i tal och skrift i svenska samt engelska.

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom HR/IT/teknik/system eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du har flerårig erfarenhet inom mjukvaruutveckling och vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet av agila team.

En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
  • Tidigare ledarroll med personalansvar
  • Erfarenhet Agile development/Scrum
  • Erfarenhet av Lön/HR-processer
  • Erfarenhet av molnbaserade lösningar och kunders behov ur ett tekniskt perspektiv
Vad erbjuder vi?

Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.

Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 7 januari 2021.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Ulrika Malmberg, Product and Development Manager Agda PS. ulrika.malmberg@visma.com alt.+46703950171

Vill du veta mer om Visma Enterprise?

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar ca 430 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Visma Visma Enterprise AB

Placering

Ängelholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons