Jobbsafari är en del avschibsted logo

Manager IoT operations and support coordinator at R&D

Manager IoT operations and support coordinator at R&D

Toyota Material Handling · Mjölby · Ansök senast 19 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som Manager IoT operations and support coordinator at R&D leder du verksamheten som ansvarar för drift och kvalitet av Toyotas Fleet Management System, I_Site. I_Site är en omfattande systemplattform med flera hundratusen uppkopplade produkter världen över.
Vi söker dig som kan forma, leda och utveckla vår nyetablerade funktion Manager IoT operation and support coordinator at R&D.
I rollen ingår att planera, optimera, prioritera och leverera en effektiv drift av systemet och att säkerställa kvalitén och underhåll av produkten. Det ingår att man prioriterar och planerar de produkträttningar som krävs och man verkar också som produktägare mot de utvecklingsteam som jobbar med utveckling av kvalitetsförbättringar.
Med vår IoT organisation ansvarar du för att plattformen möter tillgänglighetskraven och den förväntade produktkvalitén mot våra kunder.
Du har en aktiv roll i ett framåtriktat arbete med uppgiften att identifiera och genomföra aktiviteter som optimerar drift av plattformen och effektiviserar processerna. Du är även delaktig i det dagliga operationella arbetet kring drift och kvalitet.
I rollen ingår nära samarbetet med utvecklingsfunktionen, supportorganisationen, produktledningen samt våra samarbetspartner för IT drift.

Egenskaper som serviceinriktad och med kunden i fokus är avgörande för att fungera i rollen.

Du har utvecklade färdigheter i problemlösning och felsökning och har en förmåga att använda olika verktyg och metoder för att analysera problem och utveckla lösningar.

Du har ett stort intresse och kunnande inom IT, teknik och utveckling för att kunna samarbeta väl över olika kompetensgrupper

Kommunikation inom gruppen och mellan de olika intressenterna sker i huvudsak på engelska.

Du ingår i IoT ledningsfunktion där du arbetar i ett dynamiskt och stödjande team.

Du är civilingenjör med inriktning mot systemutveckling eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet för tjänsten. Du har flera års erfarenheter av systemförvaltning eller systemutveckling av större IT-lösningar.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Toyota Material Handling

Placering

Mjölby

Dela jobbannonsen

Anmäl annons