Jobbsafari är en del avschibsted logo

Managementkonsult

Clevry · Göteborg · Ansök senast 13 mars

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget
Ekan Management är ett personalägt managementkonsultbolag med kontor i Stockholm och Göteborg. Vi kombinerar erfarenhet och visdom efter 40 år i branschen, med nytänkande och idérikedom - medelåldern på Ekan är ca 40 år, och just nu är mer än hälften av oss kvinnor. Vi anser att karaktär och kompetens är viktigare än allt annat. Vår framgång bygger på modet att utmana status quo, vår förmåga att involvera människor och kraften att förverkliga morgondagens verklighet. För detta krävs mångfald, drivkraft och stor nyfikenhet. Om du är ansvarstagande och har en stark inre drivkraft erbjuder vi en dynamisk arbetsmiljö där du får stort utrymme att förverkliga dina idéer. Vi tror nämligen inte att man kan forma kundernas morgondag om man inte samtidigt har möjlighet att skapa sin egen.

https://www.ekan.com/

Din roll

I din roll som Managementkonsult kommer du både leverera i uppdrag och bidra till utvecklingen av Ekan. Dina främsta arbetsuppgifter som konsult innebär att arbeta med utveckling av:
    • Finansfunktioner och ekonomiflöden
    • Verksamhets- och ekonomistyrning
    • Managementrapportering
Ekans lokaler är belägna i centrala Göteborg. Ditt första uppdrag via Ekan kommer att ha start i mars vilket innebär att vi önskar att du gärna kan börja din anställning så snart som möjligt.

Din profil

Du som är intresserad av den här tjänsten har förmodligen en högskoleutbildning inom ekonomi, eller motsvarande. Du har arbetat 2-4 år som konsult eller i en ledningsstödjande funktion, gärna inom produkt- eller tjänstelevererande företag i en internationell miljö. Du har operativ erfarenhet av finansiella flöden och rapportering. Det är meriterande om du har erfarenhet av införande av nya systemstöd och agila arbetssätt.

Som person tror vi att du är strukturerad och självgående, finner dig lätt i nya sammanhang, är nyfiken och intresserad av verksamheter och deras organisation. Vi letar efter dig som är "ödmjukt kaxig" - trygg i dig själv, men aldrig på andras bekostnad. Din inre drivkraft är viktig eftersom konsultrollen på Ekan kombinerar stora mått av både frihet och ansvar. Då du till stor del kommer att arbeta i våra kunders verksamhet tror vi att du trivs med en föränderlig miljö, är social och flexibel. Ekan erbjuder det mindre företagets personliga kultur, och det växande företagets drivkraft, där varje medarbetare utgör en betydande del av helheten.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clevry

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons