Jobbsafari är en del avschibsted logo

Managementkonsult till Coromatic

Bravura · Stockholm

·

Ansök senast 5 juli (59 dagar kvar)

Har du erfarenhet som managementkonsult, en stark analytisk sida och en god förståelse för vad kunderna värdesätter vad gäller kvalitet och service? Då är du varmt välkommen till ett härligt gäng av erfarna och glada medarbetare med en enastående gruppdynamik.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Coromatic.

Om företagetDigitaliseringen utmanar traditionella affärsmodeller och gör saker möjliga som man tidigare bara kunde drömma om. Men digitaliseringen ställer även helt nya krav på infrastrukturen, där till synes basala saker som kraftförsörjning och datakommunikation blir helt avgörande för att överhuvudtaget kunna driva verksamheten. Företag måste fungera 24/7 och ledningen måste ha tillgång till rätt information, var som helst och när som helst.

Advisory är Coromatics nordiska konsultverksamhet som levererar tjänster inom Strategy & Site Portfolio Management, Performance Improvement & Cost Reduction samt Risk Management. Vi erbjuder våra kunder strategisk rådgivning för att bibehålla en säker, robust och hållbar drift av kritisk infrastruktur och kritisk kommunikation.

ArbetsuppgifterCoromatic Advisory befinner sig i ett expansivt skede där vi söker nya och hungriga medarbetare som kan förstärka vårt team. Våra konsulter arbetar med strategisk rådgivning. Vi förbättrar kundernas verksamhet genom bland annat framtagandet av business case för investeringar i verksamhetskritiska anläggningar, granskningar av processer, organisation och infrastruktur, riskbedömningar, benchmarking-tjänster, utvärdering av servicenivåer (SLA) samt utbildning kring operativa processer.

I din roll får du arbeta med försäljning och leverans till kund. Du har nära kontakt med våra avdelningar för Sälj, Teknik & Design, Projekt, Drift och Service, samt säkerställer att kunden är trygg med Coromatic som leverantör. Du förväntas agera rådgivare med fokus på kundens behov och nytta, sälja in dig själv och Advisorys tjänster samt bidra till att utveckla och marknadsföra Advisorys erbjudanden. Du arbetar i multifunktionella team i parallella projekt.

Formella krav
  • Relevant eftergymnasial utbildning inom tekniskt område eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Minst två års erfarenhet som konsult där du arbetat med rådgivning och granskning
  • God vana av att arbeta i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • Erfarenhet från datacenter-branschen, IT-branschen, fastighetsbranschen eller annan teknisk bransch är meriterande
Vi söker dig som har en väl utvecklad analytisk förmåga. Du är van vid att samarbeta med andra och jobba i team. Du är noggrann och effektiv i utförandet av dina uppgifter och klar och tydlig i din kommunikation. Du kan planera din tid och förstår att arbeta för kundens bästa. Vi lägger stor vikt vid social förmåga då arbetet främst utförs hos kund och tillsammans med kollegor. Du har förståelse för vad kunderna värdesätter vad gäller kvalitet och service och du känner dig trygg i att presentera inför grupp.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Bromma
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Managementkonsult, konsult, advisory, Big four, IT, drift, fastighet, projektledning

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Stockholm