Jobbsafari är en del avschibsted logo

Managementkonsult med inriktning finans och redovisning till Omeo

Managementkonsult med inriktning finans och redovisning till Omeo

Omeo financial consulting AB · Stockholm · Ansök senast 15 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker
Vi söker dig som har erfarenhet från den finansiella sektorn och som vill verka i en kund- och utvecklingsorienterad konsultroll. Du delar vår ambition om att leverera verkligt värde till våra kunder genom att vara med och bidra till genomförandet i praktiken. Du gillar variation och utmaningar. Du attraheras av att tillhöra en konsultorganisation med många erfarna kollegor, där du ges stort eget ansvar samt utrymme att bidra och påverka.

Rollen innebär genomförande av kvalificerade konsultuppdrag till våra kunder inom den finansiella sektorn med fokus på ekonomi- och redovisningsområdet. Uppdragen varierar i längd och innehåll, men utmärkande är att du ges möjligheten att gå in på djupet och driva utveckling i nära samarbete med våra kunder. Uppdragen kan handla om att sätta upp en ny ekonomifunktion, systemimplementationer, rådgivning kring redovisningsfrågor, intern styrning och kontroll, utveckla processer och rutiner etc.

Din profil
Du har en akademisk utbildning inom ekonomi. Efter studierna har du ca 3-7 års arbetslivserfarenhet från ekonomi- och redovisningsområdet inom den finansiella sektorn. Troligtvis arbetar du idag som revisor eller som konsult inom Financial Services, alternativt i en linjeroll på ett bolag inom finansiell sektor. Du har erfarenhet av redovisning av finansiella instrument och har därmed kunskaper om IFRS 9 och andra regelverk som rör redovisning inom den finansiella sektorn.

Du som person
För att trivas i rollen delar du Omeos engagemang för att lösa kunders problem. Du är intellektuellt nyfiken, modig och har en stark drivkraft att hitta lösningar och komma framåt i dina projekt. Du har en god kommunikativ och analytisk förmåga och har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Du är en tillförlitlig person som alltid levererar ditt arbete med en hög kvalitet.

Omeo erbjuder dig
  • Möjlighet att tillhöra en av Sveriges ledande managementkonsultfirmor inom den finansiella sektorn.
  • Att få arbeta i komplexa och utmanande uppdrag och utveckla din specialistkunskap men också möjligheten att bredda dig genom kompetensöverföring och lagarbete.
  • Gemenskap i en icke-hierarkisk organisation där alla ges möjlighet att bidra och påverka.
  • En miljö där hög kvalitet och professionella leveranser förenas med balans mellan arbete och fritid.
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Omeo Financial Consulting med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Alexandra af Winklerfelt på Prodiem, tfn 073-922 61 72 eller Caroline Björk på Prodiem, tfn 073-303 34 66. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Omeo financial consulting AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons