Jobbsafari är en del avschibsted logo

Måltidsservice i Lerums kommun söker timvikarie kockar och måltidsbiträden

Måltidsservice i Lerums kommun söker timvikarie kockar och måltidsbiträden

Lerums kommun · Lerum · Ansök senast 6 jan.

Heltid, Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Inom Måltidsservice lagar vi dagligen mat till våra gäster i våra förskolor, skolor och äldreboenden. Måltidsservice jobbar aktivt med kommunens vision genom att vi har ett fokus på ekologiska inköp, minskat matsvinn, klimatsmarta måltider m.m.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av att laga och servera måltider i alla våra kök i Lerums kommun samt andra förekommande arbetsuppgifter i kök.

Kvalifikationer
Vi ser att du studerar till kock eller har utbildning från hotell- och restaurang, varm- och kallkök, eller erfarenhet av tillagning i storkök/restaurangkök under minst 1 år. Du ska ha kunskap och utbildning i livsmedelshygien, egenkontrollprogram och datorvana samt kunskaper från olika specialkoster. Du som söker är utåtriktad, ansvarsfull, och har vana att arbeta självständigt inom restaurang eller storkök. Du har lätt för att lära, är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper om specialkost. Framförallt tycker du att det är inspirerande att möta kunder och gäster och att ge god service. Arbetstiderna varierar, alla dagar mellan kl. 06:30-17:30. Rekrytering sker löpande och tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt
Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lerums kommun

Placering

Lerum

Kontaktperson

Camilla Flink

0701801789

Dela jobbannonsen

Anmäl annons