Jobbsafari är en del avschibsted logo

Malmös trevligaste Servicetekniker

Miele Sverige · Malmö · Ansök senast 7 juli (9 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Hej,

Jag heter Paul och är chef för våra servicetekniker i både Göteborg och Malmö. Jag är just nu på jakt efter Sveriges gladaste servicetekniker då vi just nu stärker vårt teknikerteam i Malmö. Detta gäller både hushåll- och proffs/medicinsidan, där vi vill få in nya medarbetare så snart som möjligt. Rollen är på heltid och gäller i detta fall uppdrag i Skåne med omnejd.

Vilka vi är

Rollen som servicetekniker hos oss skiljer sig egentligen inte så mycket från andra roller i branschen. Ditt uppdrag är att via besök hjälpa våra kunder som behöver få en Miele-produkt reparerad.

Det som däremot skiljer sig när du jobbar på Miele är ett par grundläggande men viktiga punkter.
  • Du jobbar med ett starkt varumärke som är premium och i allra högsta grad kvalitet.
  • Du jobbar på ett företag som värnar om vår planet. I en "slit-och släng" värld gör vi allt vi kan för att våra produkter ska hålla i 20 år.
  • Du får flexibilitet i din roll som gör att du kan planera din arbetsdag. Du får stöd av ett centralt team som hjälper dig med detta samt säkerställer att du har de reservdelar och material du behöver för att kunna fokusera på att på plats ge våra kunder service i världsklass.


Vem du är

För att trivas i rollen på Miele tror jag att du som person gillar det tekniska, vilket såklart kan komma i många former. Känner du kanske igen dig i att du gärna hjälper till när kompisens kaffemaskin går sönder? Eller gillar du kanske bara att skruva isär och sätta ihop saker, bara för att se hur de funkar? Oavsett formen tror jag att du älskar när du hittar lösningen till problemet.

För att snabbt komma upp på banan ser jag att du sedan tidigare har jobbat som servicetekniker eller har en grundläggande utbildning inom el. Har du dessutom tidigare erfarenhet från just vitvarubranschen eller kyltekniska produkter så har vi en hel del att prata om.

Visst är de tekniska bitarna superviktiga, samtidigt som det på Miele är minst lika viktigt känna en gnista för servicen – att få hjälpa våra kunder med sina behov och längs med vägen ge service i världsklass. Att hantera en kund som fått handdiska för att diskmaskinen varit sönder i en vecka kommer vara en naturlig del av din vardag, så därför behöver du ha fingertoppkänsla för människor och vara anpassningsbar de gånger där allt inte går enligt schemat.

Slutligen är det viktigt att du både har B-körkort och är trygg i att bemöta kunder på engelska, då detta förkommer regelbundet hos oss.

Intresserad av att söka?

Om du känner igen dig i denna korta beskrivning så vill jag väldigt gärna träffa dig för att få höra mer om vad du har gjort tidigare och vad du vill göra framåt. Enklast är att du skickar din ansökan till vår rekryterare Fabian (fabian.corp.ext@miele.com) så tar vi vidare kontakten därifrån.

Vi hörs vidare!

Med vänliga hälsningar,

Paul Pålsson

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Miele Sverige

Placering

Malmö

Kontaktperson

Fabian Corp

fabian.corp.ext@miele.com

Dela jobbannonsen