Jobbsafari är en del avschibsted logo

Malmö stad söker en entreprenadingenjör!

Malmö Stad Projekt · Malmö · Ansök senast 6 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter:

Är du inom anläggningsbranschen och strävar efter en roll som innebär stort ansvar och viktig styrning i en stads entreprenadprojekt? Vill du ha ett omväxlande arbete på beställarsidan i en ombudsroll och verka i en dynamisk stad som befinner sig i en spännande tillväxtfas? Då har vi arbetet för dig!

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta som entreprenadingenjör/ombud i våra anläggningsentreprenader. Hos oss på upphandlings- och entreprenadenheten blir du en viktig del i byggandet av det framtida Malmö.

Du kommer att i första hand arbeta som ombud i anläggningsentreprenader, men du kommer också att få möjlighet att arbeta med upphandling av dessa och tillhörande konsulttjänster.

I rollen som beställarens ombud företräder du staden, vilket innebär att ditt ansvar är att bevaka och säkerställa att staden får det som beställts enligt de villkor som har gjorts upp. Arbetet innebär att med stort eget ansvar delta i hela genomförandeprocessen. I rollen som upphandlare tar du tillsammans med någon av våra projektledare fram ett förfrågningsunderlag varefter du genomför en upphandling av uppdraget.

Upphandlings- och entreprenadenheten består av engagerade och kompetenta medarbetare och du kommer att bli en del i en kollegial arbetsmiljö, där du samarbetar med många olika kompetenser. Du som vill arbeta inom anläggning och som samtidigt gillar att göra affärer kommer att trivas hos oss!

Kvalifikationer:

Du har tidigare arbetat som ombud, entreprenadingenjör, kalkylingenjör, projektledare, arbetsledare, platschef, produktionschef, uppdragsledare, byggledare eller annan likvärdig roll. Du är väl bekant med branschen och har erfarenhet av anläggningsentreprenader.

I grunden har du med fördel en eftergymnasial ingenjörsutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande utbildning och bakgrund, som vi bedömer som relevant och kvalificerande för rollen. Du är väl förtrogen med olika entreprenadformer och bestämmelser som AB04, ABT06, ABK09 och AMA Anläggning. Det är meriterande om du har arbetat med upphandlingar inom ramen för LOU och likaså om du har erfarenhet av förhandlingar, avtalsskrivning och avtalsuppföljning.

Hos oss ser vi det som en självklarhet att vi kompletterar och utvecklar de delar i din kompetens som behövs för att du ska kunna lyckas i din roll som ombud och som upphandlare.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du som person är trygg och stabil med god samarbets- och problemlösningsförmåga. Du är strukturerad, drivande och analytisk och trivs med ett omväxlande arbete, där du hanterar flera projekt parallellt.

Du är en god kommunikatör, som uttrycker dig väl i svenska i både tal och skrift, och sist, men inte minst, är du en positiv och engagerad medarbetare, som stödjer dina kollegor med samma lust och engagemang, som dina kollegor kommer att finnas till hands för dig med!

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen:

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en levande och dynamisk stad.

På uppdrag av tekniska nämnden äger, utvecklar och förvaltar fastighets- och gatukontoret stadens mark. Genom en effektiv och modern organisation möjliggör vi ett gott stadsliv för Malmöborna och stadens näringsliv. Vi bygger en stad!

Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi tycker att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du en spännande och dynamisk arbetsplats med trygghet genom kollektivavtal samt förmåner som friskvårdbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet till semesterväxling m.m.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö Stad Projekt

Placering

Malmö

Kontaktperson

Franciska Nermark

040-341420

Dela jobbannonsen

Anmäl annons