Jobbsafari är en del avschibsted logo

Malmö stad projekteringssektionen söker uppdragsledare!

Malmö stad projekteringssektionen söker uppdragsledare!

Malmö Stad Projekt · Malmö · Ansök senast 3 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Projekteringssektionen ansvarar för den interna projekteringsverksamheten på Fastighets- och gatukontoret på uppdrag av stadsutvecklingsavdelningen eller avdelningen för offentlig miljö. Projekten spänner mellan allt från små driftåtgärder till stora nya parker och gator, arbetet kan alltså omfatta allt från stadsmiljöförnyelse, ombyggnad av befintlig miljö eller stadsutvecklingsarbete etc.

Som uppdragsledare kommer du självständigt att leda eller driva projekteringsuppdrag. Detta innebär att du kommer arbeta med att leda uppdraget och/eller arbeta som projektör. Det är storleken på respektive uppdrag som avgör dina arbetsuppgifter.

Uppdraggledarens ansvarsområde omfattar arbetet med genomförande av projekt från koncept/förstudie fram till färdig anläggning. Där du som uppdragledare kommer främst arbeta med att ta fram förfrågningsunderlag av markentreprenader, och utföra utredning av genomförbarheten för projektet i tidiga skeden.

I rollen som uppdragledare ingår även ansvar för tidplan- och resursplanering av de interna uppdragen du har blivit tilldelad. Vilket i sin tur innebär ett arbete gentemot både interna och externa intressenter, ledning av underkonsulter och deltagande på byggmöten under genomförandet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning om minst 180 hp med inriktning mot mark, gata, väg och vatten eller landskap. Alternativt en annan teknisk utbildning som vi bedömer lämplig för tjänsten. Vi vill gärna att du efter utbildningen har arbetat som projektör inom väg och vatten alternativ liknande arbetsområde och sedan utvecklat dig vidare till uppdragledare roll. Alternativt befinner dig i läge för att anta rollen. Du behöver alltså för denna tjänst utöver utbildningen ha några års erfarenhet inom Mark/Gata/VA/Landskap. I dessa roller har du arbetat med tidplan- och resursplanering, och även erhållit mycket god kunskap och erfarenhet inom anläggnings AMA och Auto CAD. 

Du har en god analytiskförmåga, ser mönster och samband samt identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. Som person är du driven, initiativtagande, kvalitetsmedveten och har en god förmåga att strukturera och prioritera effektivt för att hålla deadlines och nå uppsatta projektmål.

Tjänsten som uppdragsledare innebär många kontaktytor både internt och externt och du behöver därför ha goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift, men även god samarbets- och kommunikativförmåga. Du motiveras av att skapa och utveckla nätverk och relationer. Tjänsten ställer krav på att vara en person som kan bidra till en miljö som präglas av samhörighet, laganda och samarbete.

Om arbetsplatsen

Projekteringssektionen där tjänsten är placerad ansvarar för den interna projekteringsverksamheten och är en av två sektioner som tillhör enheten för verksamhetsstöd.Verksamhetsstödenheten, exploateringsenheten och mobilitetsenheten utgör tillsammans stadsutvecklingsavdelningen, som har i uppdrag att planera och bygga den hållbara staden utifrån en helhetssyn på stadsutveckling.

Förvaltningen fastighets- och gatukontoret äger, utvecklar och förvaltar stadens mark på uppdrag av tekniska nämnden. Genom en effektiv och modern organisation möjliggör vi ett gott stadsliv för Malmöborna och stadens näringsliv. Vi bygger en stad.

Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi tycker att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du en spännande och dynamisk arbetsplats med trygghet genom kollektivavtal samt förmåner som friskvårdbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet till semesterväxling m.m.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare 
Omfattning: Heltid 
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast möjligt, enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö Stad Projekt

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons