Jobbsafari är en del avschibsted logo

Målare till uppdrag i Stockholmsområdet

Målare till uppdrag i Stockholmsområdet

Internt B3P · Stockholm · Ansök senast 31 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm. Med varierande uppdrag runt om i Stockholmsområdet hjälper vi både företag och arbetssökande till sitt nästa steg.

Nu planerar vi på att utöka vårt målarteam men en driftig individ som kommer ta en viktig roll hos B3 Personal. I jobbet som målare kommer du jobba med projekt av varierande längd där du ägnar dig åt sedvanligt målararbete. På de olika projekten kommer du och ditt team måla bostäder, kontor, butikslokaler mm. Resor i tjänsten förekommer. Tjänsten är varierande och utvecklande. För rätt personer finns många möjligheter att lära och påverka!

Start efter årsskiftet enligt överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal.

Du som söker jobbet har
  • Gymnasial utbildning med inriktning mot måleri eller bygg
  • 1-3 års erfarenhet av att jobba som målare
  • B-körkort
Förutom ovanstående krav ser vi gärna att du
  • Är duktig på att samarbeta och förstå direktiv
  • Är social och serviceinriktad
  • Är intresserad av att jobba med varierande projekt i olika delar av landet
  • Trivs bra i team och har lätt till skratt
Hos B3 Personal erbjuds du utveckling och utmaningar hos ett expansivt företag där din röst är av största vikt. Du får dessutom en marknadsmässig lön och andra personalförmåner som friskvård och tjänstepension. Förutom detta tror vi att du kommer ha kul på jobbet och se resultaten av ditt arbete.

Låter det här som din nästa utmaning? Ansök redan idag på www.b3p.se!

Vi jobbar med ett löpande urval och tjänsterna kommer tillsättas så fort vi hittar rätt personer. Därför vill vi ha din ansökan redan idag! Om du har några frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Alexander på alexander@b3p.se. Observera att det inte går att ansöka om jobbet via mail, endast på vår hemsida. Registrera ditt CV och personliga brev på www.b3p.se.

Var det här inte ett jobb för dig? Gör en spontanansökan eller håll utkik på vår hemsida efter andra intressanta uppdrag.

Välkommen till B3 Personal!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Internt B3P

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons