Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mäklare

Mäkleriet Eskilstuna AB · Eskilstuna · Ansök senast 6 nov. (22 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Eskilstunas nästa stjärnmäklare!?
Vi söker en driven mäklare som gillar försäljning, mingel, kundrelationer, har en positiv attityd och är nyfiken på framtidens sätt att arbeta och sälja bostäder. Hos oss finns kunskapen och förutsättningarna för att lyckas riktigt bra inom yrket.

Hos Mäkleriet låter vi mäklare fokusera på det de brinner för och gör allra bäst - att träffa kunder och sälja bostäder. Du arbetar redan idag som mäklare och har både kunskap och drivkraft att omgående åta dig nya försäljningsuppdrag.

Vi söker dig som:
  • Gillar att mäklaryrket handlar om kundrelationer och försäljning
  • Redo att så nu och skörda under många kommande år
  • Har en positiv attityd och en nyfikenhet kring nya lösningar
  • Inspireras av nya digitala lösningar och arbetssätt
  • Du vill utvecklas. Inte då och då, utan varje dag
  • Är både lagspelare och individualist
I dagsläget är vi tre aktiva mäklare som alla har mycket att stå i och under kommande halvår ansluter två nyexaminerade till vårt gäng. Vi vet att en bra mix av hunger, rutin och brett kontaktnät gör att vi alla kommer att lyckas väl. Vår VD och draglok i företaget behöver avlastning vilket gör att rätt person kan få en riktigt rivstart redan under sommaren.

Om kontoret
Mäkleriet i Eskilstuna verkar i Sveriges mest expansiva bostadregioner, Mälardalen! Vårt marknadsområde är stort och består, främst villor och bostadsrätter - och många fler är under uppförande. Mäkleriets lokaler ligger i hjärtat av Eskilstuna, mitt på Fristadstorget i SEB´s tidigare banklokaler där vi har bankvalvet som konferens- och kontraktsrum.

Hos oss finner du en välfungerande organisation, högt i tak, stort säljfokus och en skön teamkänsla. Du erbjuds bra arbetsvillkor, en bra introduktion och handledning, utbildning samt tillgång till ett starkt kontaktnät och omtyck varumärke.

Ansök idag! Vi träffar bra kandidater löpande, så vänta inte!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mäkleriet Eskilstuna AB

Placering

Eskilstuna

Kontaktperson

Mikael

016 - 706 10