Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mäklare / Fastighetsmäklare till Fantastic Frank

Mäklare / Fastighetsmäklare till Fantastic Frank

Bravura · Stockholm · Ansök senast 14 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du redo att axla rollen som mäklare hos en av Stockholms mest spännande mäklarfirmor, sälja lägenheter i Stockholms innerstad och bli del av ett drivet och framgångsrikt team? Då är Fantastic Frank även redo för dig.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Fantastic Frank.

Om företagetFantastic Frank fastighetsmäklaren som kombinerar en hög kvalitativ mäklartjänst, med professionell styling, fotografering och marknadsföring som är ledande för branschen .
Fantastic Frank grundades 2010 med huvudkontor i Stockholm med ca 15 medarbetare och ytterligare kontor i Tyskland, Spanien, Portugal och Italien. Företaget arbetar inom tre områden: lägenheter, nyproduktion och hus.
Fantastic Franks motto är Inspire to Buy då nära samarbetet mellan inredare, fotografer och mäklare är grunden till Fantastic Franks framgång.. Fantastic Frank har ett starkt varumärke och ett attraktivt erbjudande till sina anställda - en stor frihet att styra över sin egen vardag, chans till stark försäljning, utveckling både nationellt och internationellt samt att få vara del av professionellt team som har roligt tillsammans!

ArbetsuppgifterSom mäklare hos Fantastic Frank arbetar du med lägenhetsförsäljning i Stockholms innerstad. Du har en nyckelroll i förmedlingen av bostäder och du har en nära relationsskapande dialog med dina kunder.
Du som erfaren mäklare och för dig med stora ambitioner finns chans att jobba med firmans alla tre områden samt få chansen att ta stora kliv inom bolaget.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Universitets- eller högskoleutbildning som mäklare
  • Du är registrerad fastighetsmäklare
  • 2-3 års erfarenhet av att ha arbetat som mäklare gärna inom Stockholms innerstad
För att lyckas och trivas som mäklare hos Fantastic Frank är du hungrig, driven och affärsfokuserad. Du älskar att skapa goda affärer och har en social förmåga där du med lätthet skapa goda relationer med andra. Du är prestationsinriktad och älskar att tävla och arbeta mot högt uppsatta mål - kanske du är gammal elitidrottare?

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt branschstandard

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons