Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maintenance Technician

KONE AB · Helsingborg · Ansök senast 27 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta i ett internationellt företag som är marknadsledande i sin bransch? Drivs du av att arbeta i en teknikintensiv omgivning med medarbetare och kunder i fokus? Nu söker KONE en Service tekniker.

Service Tekniker
Som servicetekniker på KONE får du möjlighet att utvecklas samt att arbeta självständigt och variationsrikt där du kommer bla att arbeta med våra egna hissar och andra fabrikat inom service och underhåll ute hos våra kunder. I ditt arbeta kommer du attt skapa mervärde för våra kunder samt vara drivande i att säkerställa att våra utrustningar är säkra och tillförlitliga.

Du arbetar med frihet under ansvar för att lösa de problem våra kunder kan tänkas ha och kommer att ha ett helhetsansvar för underhållet på orten. Det förväntas att du ha en god förståelse för helheten, ett stort intresse inom mekanik, metodisk felsökning och reparation samt kommer med förbättringsförslag.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET
För att lyckas i rollen behöver du ha:
  • Du har avslutad gymnasieutbildning från el/drift- underhåll/elektronik/automation inriktning eller det vi bedömer likvärdigt och samtidigt gillar praktiskt arbete
  • Vi vill att du har några års erfarenhet av arbete från service och underhåll/mekanik/elektronik/reläteknik
  • God verktygsvana
  • Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet inom datoriserad styr- o regler och felsökning av elektronik
  • Har du även kunskap om och erfarenhet av el så ser vi det som värdefullt
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal- och skrift samt tal- och skriftförståelse i engelska då det är vårt koncernspråk
  • Kommer du från branschen och vill utvecklas så är det mycket meriterande
  • Krav B Körkort
Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull och har ett stort intresse för teknik. Du är självgående såväl som en teamplayer, samt är intitiativtagande och har en stor förmåga att se lösningar bakom tekniska problem hos våra kunder. Vi ser också att du besitter en god kommunikationsförmåga där du har lätt för att bidra med egna och idéer kring arbetet samtidigt som du också är lyhörd och nyfiken på vad andra i teamet har att komma med.

VI ERBJUDER
På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. KONE har kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt övriga förmåner samlade i en förmånsportal.

OM OSS
KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2019 omsatte KONE 10 miljarder euro och hade vid årets slut precis över 60 000medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki iFinland. Läs mer på www.kone.se

At KONE, we are focused on creating an innovative and collaborative working culture where we value the contribution of each individual. Employee engagement is a key focus area for us and we encourage participation and the sharing of information and ideas. Sustainability is an integral part of our culture and the daily practice. We follow ethical business practices and we seek to develop a culture of working together where co-workers trust and respect each other and good performance is recognized. In being a great place to work, we are proud to offer a range of experiences and opportunities that will help you to achieve your career and personal goals and enable you to live a healthy and balanced life.

SÅ ANSÖKER DU
Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Anställningen är heltid med start enligt överenskommelse. Du har en servicebil och utgår från din bostad. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa Maria Midell Rekryteringsspecialist 010- 218 40 30 eller Per Åkesson Distriktschef 042 - 32 85 02.

Vi ser fram emot din ansökan!
  • LI-SCA
På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KONE AB

Placering

Helsingborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons