Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maintenance Technician

Nouryon Functional Chemicals AB · Örnsköldsvik · Ansök senast 6 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid.

Underhållsavdelningen vid Nouryon i Örnsköldsvik ansvarar för att effektivt utföra och utveckla såväl det förebyggande som det avhjälpande underhållet och vi söker nu en underhållstekniker med inriktning på automation till avdelningen i samband med ett vikariat till och med 30 april.


I din framtida roll som underhållstekniker med inriktning automation kommer du att

  • Genomföra förebyggande och avhjälpande underhåll på el/instrument utrustning utifrån underhållsplaneringen
  • Utföra felsökning på havererande och felande utrustning
  • Ansvarar för att upprätthålla och utveckla de specifika kunskaperna inom arbetsområdet
  • Fackmannamässigt utföra montage samt demontage av utrustning

Vi tror att du har med dig

  • Gymnasial utbildning inom teknikområdet eller motsvarande
  • Några års arbetslivserfarenhet inom teknikområdet
  • Goda kunskaper i tal och skrift, svenska och engelska
  • B-körkort

Bra om du har

  • Utbildning och erfarenhet inom automation
  • Utbildning i ”Arbete i ställverk” eller liknande säkerhetsutbildning

Vi tror att du är…

… En person som som trivs med att arbeta i team och samarbeta över avdelningarna. Du motiveras av problemlösning och är flexibel. Vidare tror vi att du är en noggrann och trygg person som aktivt strävar efter att stärka kompetens genom att bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat. Du har en hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att skapa förtroende bland dina kollegor och uppdragsgivare.

Vi erbjuder

En intressant och lärorik arbetsplats med bra gemenskap. Du kommer att arbeta med fem automationstekniker och samarbeta både med drift och underhåll. Arbetet förekommer både i team och på egen hand, vilket innebär en stor variation. Vi investerar mycket i ny teknik och utveckling vilket gör att våra fabriker håller hög och trivsam kvalitet och arbetsmiljö.

På Nouryon erbjuder vi inte bara en spännande roll och trevliga kollegor utan även förmåner utöver din lön. Nouryon har kollektivavtal med IF Metall, men utöver det erbjuder vi även förmåner som bonus, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, kostförmån och mycket mer

Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Bra att veta

Detta är ett vikariat på heltid till och med 30 april med placeringsort Örnsköldsvik. Du kommer att rapportera till Maintenance supervisor.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med ett jobbspecifikt CV. Vi bryr oss om dina personuppgifter (GDPR) därför tar vi inte emot ansökningar via e-post, dessa ansökningar kommer inte hanteras. Vi rekryterar löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi ser fram emot din ansökan! När den väl nått oss kommer vi att granska för att se om vi har en matchning mellan din kompetens och rollen! Vi strävar efter att återkomma till dig snarast men senast efter sista ansökningsdag, med en uppdatering om processen.

Om Nouryon

Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,650 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta

Rekryterande chef Johan Westman, Maintenance supervisor, johan.westman@nouryon.com

För mer information om rekryteringsprocessen, din ansökan eller om du behöver support, vänligen kontakta Recruiting.SE@Nouryon.com


För fackliga frågor:

IF Metall: Kent Eriksson +46 702 91 55 03

#WeAreNouryon

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nouryon Functional Chemicals AB

Placering

Örnsköldsvik

Kontaktperson

Nouryon Functional Chemicals AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons